Trist for Tilst

Tog én hver: Skjoldhøj-drengene revancerede deres piger

Skjoldhøj-keeperen er på plads. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Skjoldhøj-keeperen er på plads. (Foto: Gunnar Bjerglund)

Drengekampen mellem Tilst Skole og Skjoldhøjskolen begyndte med lyn og torden. Tilst-gutterne var klar fra start og scorede efter 28 sekunders spil til 1-0 ved Helan Ali.

Se fakta om kampen

Hallal slog til
Skjoldhøjskolens spillere rystede hurtigt nerverne af sig og udlignede efter små fire minutter ved Hallal Kuhi. Senere i halvlegen bragte han, med et mål på direkte frispark, Skjoldhøj foran 2-1. Han var i hopla.

Til slut i halvlegen øgede Mikkel Raunsbæk Pedersen Skjoldhøjs føring til 3-1 på et flot langskudsmål, som Mathias Markus i Tilst-kassen ikke havde en chance for at redde.

LÆS OGSÅ: Skoldet Skjold

I pausen blev der i Tilst-lejren holdt en pep-talk for at motivere holdet. Så langt bagud var de heller ikke. Men det kom de da Skjoldhøjs Son Truong Nguyen straks i anden halvleg øgede til 4-1 på lidt af et kludemål - som tilskuerne fra Skjoldhøj døbte det.

Så blev der lukket og slukket
Derefter bølgede spillet frem og tilbage på midten, indtil Mikkel R. Pedersen på et drømmehug 10 meter udenfor feltet øgede til 5-1.

Andy Khider og Timm Askøe reducerede for Tilst til 5 - 3, men så sluttede Mikkel Gruhn Stitz målfesten til resultatet 6-3 til Skjoldhøjskolen.

Bliv fan på Facebook