De store faldt til jorden

Uventet: Trods størrelsesforskellen på spillerne, vandt de små

Bavnhøjs Tobias bang i klemme mellem brødrene Ibrahim og Muhammed Ovcina fra Selam Friskole. (Foto: Keld Kristensen)
Bavnhøjs Tobias bang i klemme mellem brødrene Ibrahim og Muhammed Ovcina fra Selam Friskole. (Foto: Keld Kristensen)

Historien gentager sig ofte, blot i nye rammer. I dagens kamp mellem Bavnehøjskolen og Selam Friskole blev de små fra Bavnehøj de store. De store fra Selam faldt til jorden.

Se kampfakta

Billedet af Bavnehøjs angriber Tobias Bang og Selams forsvarsbrødre Ibrahim og Muhammed Ovcina viser tydeligt, hvem der havde råstyrken, og hvem der fysisk kom til kort i nærkampene - men Bavnehøjs dygtige teknikere løb alligevel med sejren på 4-1.

Auning owner Hornslet

Usammenhængende start
Kampen viste tydeligt, at holdene ikke var ordentligt sammenspillet endnu.

- Sidste år havde vi et par træninger før første kamp. Men det har vi ikke haft i år. Sandt at sige ved jeg ikke helt, om holdet står distancen. Eller om det reelt er den stærkeste startformation, jeg stiller med. Men vi håber, det går alligevel, sagde træner Rasmus fra Bavnehøj før kampen.

Endnu mere på Herrens mark var Selams træner Ehsan Faizzad, som kun har været på skolen i 14 dage og derfor ikke kender spillerne.

- Det hele er nyt for os. Vi er med for at lære, fortalte den nye træner.

Ugæstfrie værter sejrede 10-0

Bavnehøjskolen viste i de første 20 minutter i glimt, at de kunne kombinere sig igennem, men ofte ramlede de små spillere sammen med de større modstandere fra Selam, som havde mere end svært ved at finde hinanden på banen. Forløsningen kom, da Martin Andersens gyldne venstreben på smukkeste vis sendte et frispark ind i det lange hjørne til 1-0 til Bavnehøj efter 21 minutter.

Amalie afgjorde afventende affære

Manglede effektivitet
Det gav Bavnehøjspillerne mere ro og dermed i resten af kampen et stort overtag, hvor tilskuerne fik set rigtigt fint spil over kanterne. Men også græmmedes over et utal af brændte chancer. Fire scoringer til Bavnehøj og en storblunder nede bagi to minutter før tid gav slutresultatet 4-1 til Bavnehøj. Mindst 5 mål for lidt som også skal godskrives Selams godt fightende forsvar.

Målscorere var Martin Andersen, Claus Viberg, Mikkel Laursen og Badrudiin Hassan hver et mål for Bavnehøj. Farah Mohamud scorede et mål for Selam. Fidusbamserne gik til Muhammed Ovcina fra Selam og Martin Andersen fra Bavnehøj. Fairplay håndklædet gik til Nabil Shawesh fra Selam.