Forsvarede skolens ære

Mål i støvlerne: Kjellerups piger var i højeste gear og vandt 9-2

Janni Thomsen laver rygøvelser i forbindelse med halvlegs taktik-snakken. (Foto: Jan Nino Jørgensen)
Janni Thomsen laver rygøvelser i forbindelse med halvlegs taktik-snakken. (Foto: Jan Nino Jørgensen)

Kjellerupskolens piger havde til opgave at forsvare den fodbold-ære som skolen har. Tidligere på dagen spillede skolens drenge, som måtte se sig slået af Buskelundskolens drenge med 1-2.

Se kampfakta

Mål, mål og mål
Med det resultat var scenen sat. Pigerne var klar til kamp fra start, og fra første fløjt var det tydeligt at Kjellerup pigerne havde noget de gerne ville vise.

I dagens kamp var der i gennemsnit et mål ca. per femte minut, og det var tilskuerne meget tilfredse med.

Målene kom hurtigt, og allerede efter 4 minutters spil kom Kjellerup foran på et mål af Stine Saugmann. Herefter fulgte anfører Janni Thomsen op med 2 mål, Caroline Højer med 3 mål - og så stod den 6-0 til Kjellerup.

Se også: Agnes scorede syv mål i 10-0-sejr

Gav ikke op
Pigerne fra Buskelundskolen ville ikke bare give op, og kæmpede det bedste de kunne. Indenfor 5 minutter scorede Buskelundskolen 2 gange, og reducerede Kjellerups føring til 6-2.

Det var dog ikke nok - for blot minuttet efter scoringen til 6-2, scorede Kjellerup igen, og herefter blev det til yderligere 2 scoringer. Kampen ender fuldt fortjent med en sejr til Kjellerup, som forsvarede skolens ære ved at slå Buskelundskolen 9-2.

Se også: TV: Venneopgør

Anføreren skadet?
Kjellerups anfører Janni Thomsen var i forbindelse med pausen nødt til at lave nogle øvelser til ryggen, da hun over et stykke tid har haft ondt i ryggen. Lad os håbe for Kjellerup og Jannis egen skyld, at det ikke er alvorligt, og at hun har det godt igen snart.

Følg os på Facebook