TV: Stak to gange og blev stukket

Uheldig helt: Marie Hjort blev stukket af en bi efter kampen

To hold tvillinger med storesøster i  midten, Laura, Signe, Josephine, Johanne og Julie.(Foto: Lars Pedersen)
To hold tvillinger med storesøster i midten, Laura, Signe, Josephine, Johanne og Julie.(Foto: Lars Pedersen)

Pigekampen mellem Rismølleskolen og Assentoft havde flere momenter i sig. Hos Rismøllen var Anne-Sofie Paysen Witting i kamp for første gang i et år, efter hun blev skadet og fik to skruer sat ind i knæet.

Se kampfakta

Hun spillede kampen med den ene skrue stadig i, da man fra lægernes side ikke turde tage det ud, da det kunne medføre skade af korsbåndet.

Gode gener
Hun er datter af den ene af lærerne på skolens hold, den tidligere divisionsspiller i Randers Freja John Witting, men hun har det heller ikke kun fra hendes far, da hendes mor Hanne-Lise Paysen var en farlig målsluger for Vorup FB's damehold i 1. division.

14-årige Anne-Sofie spillede en god kamp og hendes seks på bagen som spiller gav hende et godt rygstød, trods et års pause.

Hos Assentoft var det næsten som i en stor familie. To hold tvillinger, det ene hold havde desuden deres storesøster på holdet.

Jævnbyrdig kamp
Kampen var meget jævnbyrdig og kunne ligeså godt være faldet ud til Rismøllens fordel, men nu havde Assentoft en spiller der hed Marie Hjort og hun scorede to mål. Lidt tilbagegang i forhold til holdets første kamp sidste år, hvor hun lavede ni mål.

Marie var dog uheldig, men først efter kampens afslutning, da hun under talen fra referenten blev stukket af en bi, men mente dog efterfølgen at det blot blev en lidt hævet finger.

Se interview med Marie Hjort:

Super-indskifter
Hos Rismøllen startede Julie Juncher ude som reserve, da hun ikke ville spille. Men da hun kom på banen var hun konstant en trussel for Assentoftforsvaret pga. sin hurtighed. Assentoft havde en ny elev på skolen, Julie Rasmussen. Hun startede også som udskifter, men da hun kom ind var hun så overbevisende i sit forsvarsspil at hun fortjent fik Assentoftskolens fidusbamse.

Hos Rismøllen gik fidusen til den arbejdssomme Silje Strand og fairplay-prisen til Karoline Degnbol.

Kampen var meget fair selvom der var mange nærkampe, hos Rismøllen lå man desuden mærke til Sofie Lybæk der havde nogle drabelige nærkampe med Marie fra Assentoft.

Assentoft havde de små tvillinger Julie og Laura Steffensen som et par farlige angribere som bliver spændende at følge frem i turneringen.

De to andre tvillinger Signe og Johanne samt deres storesøster Josephine er allerede kendt over hele Danmark, da de deltog i serien 'En stor familie' i tv.

Følg os på Facebook

1 af 8 Julie Rasmussen, Marie Hjort, Silje Strand og Karoline Degnbol. (Foto: Lars Pedersen)
2 af 8 De to lærer fra Rismøllen, tidl. divisionsspiller John Witting og Karsten Madsen. (Foto: Lars Pedersen)
3 af 8 Anne-Sofie Paysen Witting efter sin første kamp i over et år. (Foto: Lars Pedersen)
4 af 8 Anne-Sofie viser her sit knæ med et søm i. (Foto: Lars Pedersen)
5 af 8 Marie Hjoth i blå venter på bolden falder ned. (Foto: Lars Pedersen)
6 af 8 Julie Juncher ærgrer sig over en stor mulighed. (Foto: Lars Pedersen)
7 af 8 Selv kamp om Carlsberg sport efter kampen. (Foto: Lars Pedersen)
8 af 8 To hold tvillinger med storesøster i midten, Laura, Signe, Josephine, Johanne og Julie.(Foto: Lars Pedersen)