TV: Dagens mand

Fight: Fremragende kamp med masser af talent

Der var kamp om alle boldene. (Foto: Lars Pedersen)
Der var kamp om alle boldene. (Foto: Lars Pedersen)

Rismølleskolen mod Assentoftskolen endte 5-4 efter straffe, ordinær endte 2-2. En kamp hvor fight var hovedoverskrift og Jacob Larsen fra Assentoftskolen lavede årets mål på Dronningborg stadion, da han fra 25 meter afstand HELflugtede bolden ind bag en total sagesløs Frederik Borre i Rismøllens mål, til stilingen 2-0.

Se kampfakta

Se TV indslag med: Dagens mand Sebastian Otte fra Rismøllen efter sejr på straffespark.

Lidt i stå
Holdet fra Assentoft gik herefter lidt i stå, og mod første halvlegs slutning kunne Sebastian Otte, der senere i kampens skulle blive en vigtig spiller for hjemmeholdet, bringe sit hold ind i kampen med et mål. Kampens første mål var næsten lige så godt som det Jacob lavede. Et flot landskud fra Mikkel Jakobsen.

Se også: TV: Stak to gange og blev stukket

Assentoft havde i Kasper Frausing, der spillede angriber i første halvleg, en spiller af høj kvalitet. I anden halvleg blev han rykket tilbage som bagerste mand for at forsvare føringen. Rismøllen pressede holdet fra Assentoft langt tilbage på banen, og efter et klumpspil ramte bolden en spiller fra Assentoft på hånden og dommeren dømte straffe, som Mikkel Byg scorede sikkert på.

Straffe
Resultatet af ordinær blev 2-2 så der blev kaldt til en spændende staffesparkkonkurrence, hvor Rismøllen skiftede målmand, Sebastian Otte overtog trøjen med nr. 1, og hvilket bytte, reddede to spark og scorede selv på det sidste inden han stod overfor målmandskollega Oliver Heilesen. Sebastian havde den bedste psyke og tvang Oliver til at sparke ved siden af målet.

Se også: Klasseforskel

Jubel
Rismølledrengene overfaldt Sebastian i ren sejrsrus, og det bliver spændende at følge fremtiden for dette hold. Kampens sjoveste detalje stod rismøllens Ayuub Abdi for, da ha tog bolden op i hænderne inde på banen, han troede den var udenfor, men det var kun udenfor målfeltet, det efterfølgende frispark gav heldigvids for Ayuub ikke mål.

Se flere tv-klip fra kampen her

Se også: Tog den forventede sejr

1 af 2 Målmandsskifte før staffespark Frederik Borre har giver trøje og handsker til Sebastian Otte. (Foto: Lars Pedersen)
2 af 2 Der var kamp om alle boldene. (Foto: Lars Pedersen)