Heja, Hulvej

Tempo: Hurtige angreb og bedre fysik er vejen frem

Jubel over sejren hos Hulvej. (Foto: Jørgen Christensen)
Jubel over sejren hos Hulvej. (Foto: Jørgen Christensen)

Hulvej Skole lagde ud i et utrolig tempo fra start af mod Horsens Byskole.

Se kampfakta

Kampen startede i et højt tempo fra start og begge mandskaber var indstillet på en hurtig scoring og 5 min. inde i kampen havde Horsens byskole et farligt forsøg på overliggeren af Hulvej Skoles mål, men ellers var det Hulvej Skoles drenge der førte an med de farligste afslutninger et af dem gav pote i det 13. minut, lige efter Horsens Byskole havde et forsøg på overliggeren, endte et lidt svagt skud med at trille ud af hånden på.

Se også: TV: La Cour cruisede videre

Føring
Horsens Byskoles keeper og rullede lige over stregen og Hulvejs drenge var foran 1-0. Hulvejs drenge var bedst til at organisere sig og udnyttede Horsens Byskoles lidt hullede forsvar ikke mindst de hurtige og kropstærke  midtbanespillere Andreas Andersen og Mads Nielsen var ustanselig en trussel for Horsens Byskoles drenge, Jonas Christensen var den næste til score for Hulvej Skole med et hårdt og præcist spark fra 20 meter ude i venstre side nettede han uden chance for keeperen til 2-0 til Hulvej Skole.

Se også: Lokalopgør

God pep-talk
I anden halvleg kom Horsens Byskole ud tydeligvis efter en grundig pep-talk, så mere angrebsivrige ud og et forsøg 2minutter inde i 2 halvleg sender Mathias Beurze den ind over hvor Philp Sørensen sætter hovedet på lige over målet, men kunne tros flere gode forsøg  ville kuglen ikke i kassen Hulvej Skoles disciplinerede spil og gode overblik gav dem da også de fleste farlige tilbud, dog havde begge hold flere forsøg på overliggeren men nogen scoring blev det ikke til. Horsens Byskole havde et kæmpe forsøg 2 meter fra mål  idet  Philip Sørensen hamrerde bolden hårdt op i overliggeren og på reposten skød Daniel Lumholdt udenom i det døende min.

Kampen endte med sejr til Hulvej Skole drenge 2-0. Men alt i alt en spændende kamp begge hold  kan være fortjent med.

Se også: TV: De blev sønderbanket

1 af 6 (Foto: Jørgen Christensen)
2 af 6 (Foto: Jørgen Christensen)
3 af 6 (Foto: Jørgen Christensen)
4 af 6 (Foto: Jørgen Christensen)
5 af 6 (Foto: Jørgen Christensen)
6 af 6 Jubel over sejren hos Hulvej. (Foto: Jørgen Christensen)