Overmanden Oliver

Gang i den: Læs om den vilde målmand

Kampens helt store profil Günay Oliver Kurtcu slår bolden væk. (Foto: Lars Pedersen)
Kampens helt store profil Günay Oliver Kurtcu slår bolden væk. (Foto: Lars Pedersen)

Se kampfakta

Meget fair kamp hele vejen igennem, holdene mødes sidste år hvor Nørrevang tabte med hele 11-0 og der havde været ballade under kampen. Dette var slet ikke på tale til kampen i år, hvor alle spillerne fra begge hold ville spille fodbold.

En lyste op
Der var især en der lyste op, målmand hos Nørrevang Günay Oliver Kurtcu, kun kaldet Oliver. Han ville helst slet ikke stå i målet, da holdet havde trænet og der var nogle bolde der gik ind som holdkammeraterne ikke synes skulle gøre det, men han fik opbakning til at stå på målet af holdkammeraterne og han sagde ja.

Se også: Målmaskinen Marius

Han tog mindst 10 helt oplagte målchancer fra Søndermarken. Den helt store synder var Alexander Alberts, han scorede dog det ene af målene og pressede ved den første scoring Abdirisak Omar til at score selvmål, alle fra Nørrevang fortalte bare Abdirisak, at han skulle fortsætte. Det kunne han jo ikke gøre for.

Fløj rundt
Oliver fløj rundt i målet i første halvleg og tog selv de mest oplagte chancer - han havde så travlt, at han fik luftmangel ved halvleg, men fik hjælp af Amanda fra pigeholdet, som brugte hans handsker til at give ham luft.

I anden halvleg var han svimmel og det første han gjorde ved præmieoverrækkelse var at drikke noget Carlsberg sport. Efter denne overrækkelse takkede de to duellanter Alexander og Oliver hinanden for fighten med en stor krammer.

Se også: TV: De blev sønderbanket

Sjov kommentar fra Oliver efter at Søndermarken havde fået underkendt en scoring for et tidligere begået frispark.

- 2-1 er bedre end 11-0, sagde han. Det var en hentydning til sidste års resultat.

Mange tilskuere
Solen havde fået flere elever ud fra klasseværelserne på skolen og bl.a. Tobias og Mikkel, der havde danskbøgerne med. Inden kampene var drengene fra Søndermarken meget omsværmet, ikke af fluer eller bier, men skolens piger som havde flere idoler blandt drengene.

Nørrevang som hele tiden var farlige på contra, havde de to lynhurtige Mads Andersen og Deniart Ramadani fremme og man tænke hele tide hvornår de ville score, det blev Deniart der gjorde det til 1-1, andre hos Nørrevang man så var Ahmet Akbas som fik fairplay, han havde altid et smil på læben og fightede med stor ildhu. Søndermarkens Jeppe Dommerby modtog sit holds fidus for sin kæmpe indsats på midtbanen, krydret med et flot mål til 3-1.

Se også: Heja, Hulvej

1 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
2 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
3 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
4 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
5 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
6 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
7 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
8 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
9 af 10 (Foto: Lars Pedersen)
10 af 10 Kampens helt store profil Günay Oliver Kurtcu slår bolden væk. (Foto: Lars Pedersen)