Forrygende underholdning

Super: Højvang på højt plan

Taktikken lægges i pausen hos Højvangskolen. (Foto: Jørgen Christensen)
Taktikken lægges i pausen hos Højvangskolen. (Foto: Jørgen Christensen)

Skolen i Midtens drenge lagde pres på drengene fra Højvangskolen fra start i denne forrygende underholdende kamp på Hornsyld Stadium.

Se kampfakta

Presset var så intens fra start at man fornemmede en hurtig scoring, dette pres skyltes ikke minds de lynhurtige Emil Glyngfeldt Hansen og Søren Høgh samt Frederik Sand, der på fløjene stak af med deres hurtige og eminete boldbehandling legede de kis pus med drengene fra Højvangen som  især i første halveg havde  svært ved at dæmme op for deres angreb, gang på gang i, deres hurtige kontraangreb, så Højvangskolen forsvar kun ryggen af.

Se også: TV: Trak det længste strå

For hurtige
Emil og Søren og Frederik de var simpelthen for hurtige og boldsikre for Højvangskolens forsvar - der gik ikke mere end ni minutter efter flere forsøg inden fik Søren Høgh nettet efter en aflevering i venstre side af Rasmus Lange kannonere han bolden i nettaget uden chance for Højvangs keeperen.

Se også: Overmanden Oliver

Blot et minut efter er den gal igen. Et tilkendt hjørne landede lige foran målet, hvor Søren Høgh sparker bolden ind, hvor keeperen kun halvklarer og der stod 2-0. Minsanten om ikke der bliver nettet igen efter et minut. Her er det Emil Glyngfeldt Hansen, der efter en kontra finder netmaskerne i Højvangens mål.

Sikke en start tre mål på fire minutter til Skolen i Midten. Herefter fik Højvangskolen flere muligheder for at nærme sig Skolen i Midtens mål. Et af dem gav pote.

Slappede af
Skolen i Midten tog en slapper og Højvangens bedste spiller Mads Lassen kunne fra 15 meter uden chance for keeper gøre det til 3-1.

I anden halveg havde Højvangskolens drenge haft godt af en lille pep-talk, for de kom ud og var mere tændte og sultne og fandt hinanden bedre. De spillede  nu pænt med hurtig positisionsspil, holdt længere på bolden og var mere med i kampen. Men Skolen i Midten var dog toneangivende i deres hurtige fremstød. De fik da også muligheden igen i det 9 minut, da Emil Jensen forsøgte med et skud på mål men keeperen halvklarer og på reposten scorer Emil Glyngfeldt Hansen sikkert til 4-1.

Se også: TV: Se kampråbet

Herefter forsøger Højvangskolens drenge at sætte alt ind på at få udlignet, hvad også sker i det 12. minut, hvor Mads Lassen igen får chancen med et hårdt skud. Det halvklarer keeper med nød og næppe og Mads følger op og sender bolden i netmaskerne til 4-2. Skolen i Midten slutter af med igen at komme på måltavlen. I de døende minutter gør Lasse Skov Sørensen i et sologennembrud det til 5-2 til Skolen i Midten, som blev slutresultatet på en god og velspillet kamp, alle kan være tilfredse med.

1 af 2 Tilskuere på Hornsyld stadion, Skolen i Midten. (Foto: Jørgen Christensen)
2 af 2 Taktikken lægges i pausen hos Højvangskolen. (Foto: Jørgen Christensen)