Blev sønderbanket igen

Ond ånd: Heller ikke denne gang lykkedes det for Søndervangskolen at få has på Kragelund

Søndervangskolen holdt mange spillere hjemme. (Foto: Per Lysdahl)
Søndervangskolen holdt mange spillere hjemme. (Foto: Per Lysdahl)

Sidste år bankede Kragelundskolens drenge Søndervangskolen med 9-0. Selvom udeholdet havde vundet deres første kamp i årets turnering 8-2, var det med bange anelser, man stillede op til dagens kamp.

Se kampfakta

Frygter dem ikke
Et helt hold, som til daglig spiller og træner i samme klub mod tilsvarende fem spillere på modstanderholdet, gav på forhånd Søndervangskolen dårlige odds.

Til gengæld var de klart deres modstandere fysisk overlegne, men det gav nu ikke hjemmeholdets spillere panderynker.

Se også: Gule kort kostede dyrt

Banens i særklasse to mindste spillere, Ravn og Hytte fra Kragelundskolen, udtrykte det før kampen på denne måde:

- Vi frygter dem ikke på forhånd. Vi går ind i tacklingerne, som vi plejer. Vi må jo klare os på en bedre spilforståelse, og så bare spille uden om dem, lød de optimistiske kommentarer fra de to lilleputter.


For en anden af dagens aktører var det også en speciel dag. I 8-9 år havde han gået på Kragelundskolen, men fra i dag af, var det første skoledag på hans nye skole Søndervangskolen, og dagen startede med kamp mod sine tidlige skolekammerater og venner.

- Når jeg i dag skal spille mod mine tidligere kammerater fra Kragelundskolen, tager jeg mig ekstra sammen. Men de spiller rigtig godt, og de fortjener sejren, udtalte Shuja, som nu skal til at finde sig til rette på sin nye skole.

Se også: Oscar drev gæk med forsvaret

Ulige kamp
Som forventet blev det en ulige kamp. Fra start satte Kragelundskolen sig på kampen, og udeholdets forsvar blev sat under et hårdt pres.  Efter seks minutter måtte udeholdet kapitulere, da hjemmeholdets Hornslet blev spillet fri midt for mål.

På et hovedstød kort tid efter gjorde Jonas til det 2-0, og man troede , at kampen nu var afgjort. Men Søndervangskolen havde ikke opgivet, kom længere frem på banen, og med stor energi af blandt andet Yasar og Mikkel blev der skabt gode målchancer.

Mikkel var tættest på med et godt langskud, som dog blev parreret til hjørnespark, som der intet kom ud af. Halvlegen sluttede jævnbyrdigt med en føring på 2-0 til Kragelundskolen. Kampen var stadig åben.

Se også: Super-reserven Cecilie scorede hattrick

Kæmpede hårdt
Fra start havde Søndervangskolens trænere Claus og Jimmy sagt til deres spillere:

- Vi kæmper til sidste blodsdråbe.

Og det må man sige spillerne gjorde. Nogle gange lige til stregen, men sjældent over.

I anden halvleg faldt niveauet, og det hele blev en rodet forestilling. Første og bedste forsøg kom fra Søndervangskolens Yusef, men uden held. Inden for blot ti minutter blev kampen herefter definitivt lukket.

Se også: TV: Kæmpede sig tilbage

Først på en dødbold gjorde Ravn det til 3-0 og Hornslet fulgte op med hans anden scoring til 4-0. Men Søndervangskolen lagde sig ikke ned, og især Yasar og Newroz forsøgte på midtbanen at drive spillet frem. 

Men det hele endte i en yderligere dominans af Kragelundskolen, hvor først Jonas på straffe og dernæst Hytte og Magnus gjorde det til slutresultatet 7-0.

Søndervangskolen kan glæde sig over at være nået til anden runde, og at det gik knap så galt som året før.

Fidusbamser til Mustafa, Søndervangskolen og Uhrskov, Kragelundskolen. Fairplay-prisen gik til Shuja fra Søndervangskolen

1 af 3 Shuja fra Søndervangskolen. (Foto: Per Lysdahl)
2 af 3 Banens to mindste spillere Ravn (tv) og Hytte. (Foto: Per Lysdahl)
3 af 3 Søndervangskolen holdt mange spillere hjemme. (Foto: Per Lysdahl)