Vandt trods ni spillere på banen

Stærkt: Ulstrup-drengene vandt med to mand i undertal

To gange Lasse og to gange Mathias efter præmieoverrækkelsen. (Foto: Lars Pedersen)
To gange Lasse og to gange Mathias efter præmieoverrækkelsen. (Foto: Lars Pedersen)

En drengekamp hvor det fysiske spil var i højsædet, men en myndig dommer i Ole Bjerregaard greb ind på de rigtige tidspunkter, så det samtidlig blev en meget underholdende kamp.

Se kampfakta

To advarsler i samme minut
Der blev givet to advarsler, begge til Ulstrup i samme minut, da der manglede ti minutter af kampen og stillingen var 2-1 til Ulstrup.

Først fik Kristian Laursen gult for at skubbe til modstander, inden et frispark til Ulstrup var taget.

Se også: Nadia og Nana er for nice

Da frisparket blev taget slog Siebren Punt bolden ind i målet med hånden så målmand hos Ans, Mathias Burian-Hansen var chanceløs, men dommeren var vågen og underkendte korrekt scoringen og gav Siebren advarsel.

De sidste ti minutter med to mand i undertal gav Ans nogle muligheder men rigtigt farlige blev de aldrig, selv med undertal spillede Ulstrup sig flere gange til målchancer, men Mathias i målet klarede glimrende for sig.

Se også: Puljekamp på finaleniveau

Lynhurtige Lasse
Hos Ulstrup skal man holde øje med den lynhurtige Lasse Eriksen der efter fire minutter løb fra Ans forsvaret, sparkede på mål hvor Mathias kun halvklarede skuddet og Lasse scorede.

Senere i halvlegen havde Lasse et skud på overliggeren, men Lasse har nok svært ved at falde i søvn i nat, da han var helt alene igennem og driblede uden om Mathias i målet, som herefter var helt tom, tog han et træk mere og sparkede, men Lasse Skorstensgaard fra Ans kastede sig på det våde græs og reddede bolden til hjørne.

Se også: Stor spilforståelse

Lasse Eriksen var så uheldig at også Andreas Jensen var faldet, så Lasse kom til at træde ham over hånden med følgende flænge i hånden.

Afdriblede fire spillere
Kampens flotteste scoring stod Ulstrups Andreas Thomsen for, da han i højre side afdriblede fire spillere fra Ans og sparkede fladt i modsatte hjørne uden chance for Mathias.

Se også: Målmand dømt ude

Andreas løb jublende udenfor banen hvor både medspillere og tilskuerne kunne hylde ham som dagens sidste målscorer. Kampen blev overværet af mange elever fra Ulstrup skole, hvor af nogle havde lavet banner med Ulstrup skole.

Hos Ans skole var det målmand Mathias, Lasse Skorstensgaard, Jeppe Wittrock og forsvarskrumtappen Andreas Jensen der blev bemærket positiv.

1 af 6 Eleverne havde gjort noget op til kampen. (Foto: Lars Pedersen)
2 af 6 Hovedstød fra Ulstrups Kristian Laursen. (Foto: Lars Pedersen)
3 af 6 Frugt skal der til: I pausen fik drengene fra Ans druer, her målmand Mathias Burian. (Foto: Lars Pedersen)
4 af 6 Fairplay efter kampen, selvom det var en fysisk kamp. (Foto: Lars Pedersen)
5 af 6 De mange elever omkring banen. (Foto: Lars Pedersen)
6 af 6 To gange Lasse og to gange Mathias efter præmieoverrækkelsen. (Foto: Lars Pedersen)