De raske drenge fra Rathlouskolen

Flot spillet: Rathlou-drengene var ikke til at komme igennem

Der hilses på hinanden. (Foto: Jørgen Christensen)
Der hilses på hinanden. (Foto: Jørgen Christensen)

Parkvejens Skoles drenge lagde ud med stor iver, de havde lige overværet deres piger vinde deres Skolefodboldkamp 5-0 så de forsøgte at gøre dem kunsten efter.

Se kampfakta

Men det skulle blive sværere en ventet, for Rathlouskolens drenge var diciplinerede og ikke lige til at slå ud. De var hurtige på bolden og fysiske stærke og hurtige på kontraen, men Parkvejens drenge havde også deres gode tilbud, derfor blev en god kamp hvor begge hold havde chancer og var meget målsøgende.

TV: Scorede ti sekunder før tid og vandt

Viser kvaliteter
Med en lille fordel til Rathlouskolen, det var da også Rathlouskolens  Jeppe Frederiksen der først viser os deres kvaliteter med ihærdig og godt spil i venstresiden vinder han en nærkamp i det niende minut og stikker bolden videre til Mads Øvall, der sikkert scorer til 1-0 til Rathlouskolens drenge. Parkvejens drenge forsøgte sig siden flere gange, men det var især svært at erobre midtbanen hvor Rathlouskolens to gode forsvarere Andreas Dahm og Mikkel lund intens ryddede op. De fik kontrol over spillet sammen med midtbanespillerene Jonas Rasmussen og Mikkel Jensen. Her fik Parkvejens Skoles drenge det meget svært at slå sig igennem.

TV: Keeperskift nyttede ikke

Skadet
En lille omrokering på midtbanen og i forsvar blev pludselig nødvendig fordi  Rathlouskolens keeper måtte udgå med skade, men det  gav ingen synlig forandring i spillet,  Parkvejens Skole kæmpede godt trods de svære betingelser og spændingen var intens indtil vi nærmede os det døende minut af kampen, hvor Rathlouskolens drenge endelig kunne ånde lettet op. Et kontra angreb udløser en mulighed for Rathlouskolens Mikkel Jensen at bliver alene med keeperen og sender den elegant over ham til slutresultatet 2-0 til Rathlouskolens drenge. Stor ros til begge holdene for en spændende og intens kamp.

Faldt sammen i anden halvleg