Seje Cecilia

Fyr den af: Cecilia scorede igen og igen

Parkvejens Skoles piger. (Foto: Jørgen Christensen)
Parkvejens Skoles piger. (Foto: Jørgen Christensen)

Her startes op i silende regn, men pigerne syntes at tage det hele i en stiv arm.

Se kampfakta

Parkvejens piger er bedst til at finde hinanden og få etableret et angreb de stormer frem med det ene angreb efter det andet  mod Rathlouskolens mål, hvis piger kæmper med alt hvad de har lært. De finder bare ikke den fornødne ro til  at få styr på tropperne i forsvaret. Det  varer da heller ikke længe inden Parkvejens absolut bedste spiller, ja banens bedste, Cecilia Bjørnholdt Lundstrøm tager et par træk fra siden mod midten og sender kuglen i kassen efter 11 minutter til 0-1 uden chance for keeper i Rathlouskolens mål.

Se også: De raske drenge fra Rathlouskolen

Scoring igen
Vejret er endelig blev bedre med solskin igen, hvilket giver Marie Christensen Kaagh  Parkvejen lyst til at fyre den af fra 20 meter. Igen må keeperen i Rathloumålet kapitulere 0-2 i 15. minut til Parkvejens Skole.

Det var svært for Rathlouskolens piger at tilspille sig chancer, de havde ikke rigtig noget modsvar på Parkvejens konstante pres med deres utallige afslutninger.

Se også: TV: Scorede ti sekunder før tid og vandt

Tog endnu en tur
Igen var det Cecilia Bjørnholdt Lundstrøm, der tog en dribletur forbi forsvaret og nettede igen til 0-3 som også blev halvlegs resultatet.

I anden halvleg fortsatte de samme takter med Parkvejens piger som de toneangivne og Cecilia fyrer kanonen af i 2 omgange med flotte langskud i det femte og 15. min. i anden halvleg til slutresultatet 5-0 til Parkvejens Skoles piger. Ratlouskoles piger skal dog her roses  for deres utrættelige kampiver og lod på intet tidspunkt sig slå ud af kampen resultat.

Se også: TV: Keeperskift nyttede ikke

1 af 3 Rathlouskolens piger. (Foto: Jørgen Christensen)
2 af 3 Pause hos Rathlouskolens piger. (Foto: Jørgen Christensen)
3 af 3 Parkvejens Skoles piger. (Foto: Jørgen Christensen)