TV: Blicher bankede 18 mål ind

Ikke kede af det: De store profiler Mia og Emilie blev bare ved

Ane Grethe Frandsen med bold presset af Camille Roed Andersen. (Foto: Lars Pedersen)
Ane Grethe Frandsen med bold presset af Camille Roed Andersen. (Foto: Lars Pedersen)

Pigerne fra Forberedelsen i Randers var i klart bedre fremgang selvom holdet tabte med 18-0, men det var et mål mindre end skolen indkasserede sidste år, vor pigerne tabte 19-0 til C. la Cour.
Se Forberedelsen under opvarmning her

Se kampfakta

Holdet fra Blicherskolen har nogle store profiler, men hvordan bliver det når modstandere bliver sværere, det må kun tiden vise, men de to spillere Mia Vestergaard og Emilie Ankerstjerne scorede hver 6 mål i kampen og lagde op til flere af de øvrige scoringer.

Se også: TV: Blæret spil fra Blicher

Mange tilskuere
Blicher blev bakket godt op af mange elever fra de øvrige klasser og ikke mindst deres heppekor hvor drengene sang og Julie Greve Jensen på tromme havde en travl dag, da der skulle jubles efter hver scoring. Se heppekoret her

Se mål på direkte frispark af Jeanette Kristensen fra Blicherskolen, Spentrup her:

Kampens flotteste mål stod Jeanette Kristensen for, da hun fra 25 meter sparkede frispark direkte i mål uden nogen chance for Forberedelsens ellers gode målmand Stine Wisgaard, der fortjent fik fairplay efter kampen, da hun stadig havde smil på læben efter det store nederlag. Hun blev i målet gennem hele kampen og forsøgte flere gange at opmuntre holdkammeraterne.

Se også: Hvinnings hvinende revanche

Fidusbamsen
Bamsen til holdet gik til forsvarsspilleren Sofie Thygesen der tacklede, spillede og kæmpede mod overmagten. Ved halvleg var stillingen 8-0 og lærer for Forberedelsen Kasper Kildevæld sagde at alle kommer ind og spille, men Freya Vinther der havde været inde sagde at det var nok for hende, så der blev plads til en anden.

Efter sidste slutfløjt roste læreren pigerne for deres flotte arbejdsindsats og de fik klapsalver af Blicherskolens piger, der lige fejrede sejren med et futtog på grønsværen.

Se også: TV: Gult kort kostede

1 af 5 (Foto: Lars Pedersen)
2 af 5 (Foto: Lars Pedersen)
3 af 5 (Foto: Lars Pedersen)
4 af 5 (Foto: Lars Pedersen)
5 af 5 Ane Grethe Frandsen med bold presset af Camille Roed Andersen. (Foto: Lars Pedersen)