TV: Flot fight

Seje tøser: Der var stor kampgejst hele vejen igennem

Sejren er vores Næshøjskolens piger. (Foto: Jørgen Christensen)
Sejren er vores Næshøjskolens piger. (Foto: Jørgen Christensen)

Pigerne i dette lokalopgør var alle opsatte på at skulle gå  fra kampen med sejren i hus var tydelig at se.

Se kampfakta

De kæmpede bravt for deres respektive skolers ære  men det kneb mere med afslutningerne, og det kneb en smule at få etableret et et sammenhængende angrebsmønter. Dertil var boldtabene for mange,der var ikke rigtig adresse på afleveringerne, så det blev lidt tilfældigt spil med stor kamp om midtbanen.

Flotte glimt
Men ind i mellem viste holdene i glimt flot fremadrettet spil, toneangivende på Næshøjskolens piger var Sille Stigsen og Julie Adler og Frida Søby Karlsen og ikke mindst Marwa Abou Chaker som var Kampens ubetinget  bedste spiller og dermed fidusbamsevinder.

Marwa Abou fik chancen som hun straks udnyttede efter lidt klumpspil. I 4. minut fik hun stille og rolig  prikket bolden over målstregen til 1-0 til Næshøjskolen.

Se interview med Marwa:

Ådalens piger med deres fletninger. (Foto: Preben Worsøe) Sjaellandsyd Fletninger hjalp ikke

Bavnehøjs piger havde det svært, men kæmpede bravt. Og senere i 1. halvleg fik de også chancer med afslutninger på Næshøjskolens mål. Især var Helena Rasmussen og Line Rasmussen i forsvaret rigtig gode Sofia Nielsen, Maja Lundbye (fidusbamsevinder) var ligeledes gode.

Forbiere
I Anden halvleg 2. min er det Mie Lundkvist Næshøjskolen der hurtigt førte bolden frem igennem feltet og afslutter lige uden om målet. Louise Lauridsen fra Bavnehøj Skole havde ligeledes et kanonskud i det 7. minut lige forbi stængerne I Næshøjskolens mål.

Anika Krongaard  er den næste til at komme på måltavlen med et flot skud i netmaskerne til 2-0. til Næshøjskolens piger 5. min. før tid efter et målmandsdrop prikker Maja Lundbye Bavnehøj Skole bolden sikkert over stregen til slutresultatet. 2-1 til Næshøjskolens piger. Fairplay håndklædet gik til Sofie Nielsen.

Stor ros til begge mandskaber for utrolig fight kampen igennem.

1 af 6 Næshøjskolens piger
2 af 6 Glade Bavnehøj Skoles piger. (Foto: Jørgen Christensen)
3 af 6 Bavnehøj Skoles piger hilser på Næshøjskolens piger. (Foto: Jørgen Christensen)
4 af 6 Klar til opstart Næshøjskolen mod Bavnehøj Skolens piger. (Foto: Jørgen Christensen)
5 af 6 Bavnehøj Skole piger. (Foto: Jørgen Christensen)
6 af 6 Sejren er vores Næshøjskolens piger. (Foto: Jørgen Christensen)