Lagt ned af Lundskolen

Bravo: De seje drenge spillede sig til en flot sejr

Fra venstre: Daniel Pold, Jonas Christensen fra Hulvej Skole og Jonas Truelsen fra Lundskolen.  (Foto: Jørgen Christensen)
Fra venstre: Daniel Pold, Jonas Christensen fra Hulvej Skole og Jonas Truelsen fra Lundskolen. (Foto: Jørgen Christensen)

Drengene var alle tændte  idag før opgøret Hulvejs drenge kom fra en sejr på 2-0 mod Horsens Byskole hvorimod det var Lundskolens første kamp.

se kampfakta

Selvtillid
Hulvejskolens drenge kommer med en vis selvtillid i bagagen efter deres første sejr i år, hvilket godt kunne ses på spillet. De kæmper godt mod et lige så godt hold fra Lundskolen, der havde 6 u16 spillerepå holdet.

I første halveg er de meget jævbyrdige de har begge et godt forsvar der får ryddet godt op, kampen foregår meget om erobringen af midtbanen også her har holdene gode spillere med en lille overvægt til Lundskolens drenge. Hulvej Skoles drenge har en tendens til at trække sig tilbage og forsvare, det giver Lundskolens drenge flere muligheder for at presse i de første 30 minutter.

Se også: Sluttede med ni mand

Ikke hurtige nok
Hulvejs drenge formår til gengæld  ikke på deres kontraspil at komme hurtigt nok frem inden Lundskolens gode forsvar var på plads. Det bliver til flere forsøg mest fra Lundskolen som er tæt på, Hulvej har også et forsøg hvor Frederik Brandt i et godt angreb bliver alene mod keeperen på Lundskolen men han griber godt ind og afværger.

I anden halveg er det tydeligt at Hulvejs drenge har fået besked på presbold som de til dels også lykkedes med i de første 10 min. De overtager her en del af initiativet på banen, men blotter sig desværre lidt i forsvaret, hvilket resulterer i at Mathias Jacobsen får bolden serveret af William Valencia og resolut sparker den mellemhårdt ind i modsatte hjørne af keeperen til 1-0 til Lundskolens drenge.

Se også: TV: Besejrede endelig deres onde ånd

Det fremskudte pres fra Hulvejs drenge, der er kommet længere frem på banen, åbner så også op for Lundskolen hvis hurtige angribere  Mathias Jacobsen og  William Valencia og ikke mindst midtbane spilleren den bedste på Lundskolens hold Jonas Truelsen (Bamse spillede en formidabel kamp) får mange afslutninger i deres kontraspil.

Endnu et mål
Næste mål tilfalder igen Lundskolen efter endnu fire minutter. Mathias Jacobsen takles og nærmest liggende sender han bolden videre til midtbanens Mads Rønelv som bliver alene med målmanden der er tæt på at begå straffe men Mads Rønelv holder balancen og går udenom ham og scorer sikkert i et tomt mål til 2-0, stort spil af Mads.

Igen i det 45 min. er det Mathias Jacobsen, der lugter netmasker. Ronny Singh dribler sig fri i feltet og stikker videre til Mathias Jacobsen der igen dribler sig fri af keeperen på Hulvejs mål og scorer sikkert til 3-0, som blev kampens resultat.

Se også: Giftigt trekløver

Stor ros til begge mandskaber for en underholdende kamp, husk på det skal der jo to hold til at vise spændende underholdning.

Det skal blive spændende at følge de 6. spillere på Lundskolens hold, der skal til DM for Lund IF., i Street fodbold på Rådhuspladsen i København på lørdag som det eneste hold i kredsen af U16 spillere, der er kvalificeret i området. Held og lykke herfra !

Se også: Kattene kæmpede sig til sejr

1 af 3 Lundskolens drenge. (Foto: Jørgen Christensen)
2 af 3 Hulvej Skoles drenge. (Foto: Jørgen Christensen)
3 af 3 Fra venstre: Daniel Pold, Jonas Christensen fra Hulvej Skole og Jonas Truelsen fra Lundskolen. (Foto: Jørgen Christensen)