TV: Auning er videre

Jubel: Derfor tog de Søndermarken med storm

Glade prismodtagere. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Glade prismodtagere. (Foto: Gunnar Bjerglund)

3 videoer lagt på Youtube. Auning Skoles kampråb inden kampen – Auning Skoles sejrsråb efter kampen – Søndermarksskolen gør klar til 2. halvleg.

En jævnbyrdig pigekamp mellem to hold der ville spille fodbold.

Se kampfakta

Midt i 1. halvleg scorede Anne Bjørg Vestergaard, Auning Skole, kampens første mål. Fra kanten af straffesparksfeltet hamrede hun et langskud af sted mod Søndermarksskolens mål. I det våde græs, ramte bolden jorden lige foran målmand Emma Broch Laursen og derefter smuttede den under hende og ind i mål.

Giftig spiller
På midtbanen huserede Aunings Skoles Emily Bridal, der forsøgte at fordele spillet ud over hele banen og indimellem sendte hun nogle giftige langskud afsted mod mål.

Det var et af disse skud som Emma Broch Laursen i Søndermarksskolens mål kun halvklarede, hvorefter bolden sprang ud til Cecilie Rasmussen, Auning Skole, der sikkert scorede til stillingen 2 – 0.

Se video med Aunings kampråb her:

Ny taktik
I pausen ændrede Søndermarksskolen deres opstilling på banen. De ønskede flere dybdeløb og spil ude på kanterne, hvorefter bolden skulle sendes ind i feltet til de fremstormende spillere.

Endvidere håbede de på en hurtig scoring, så der kunne komme lidt spænding ind i kampen. Det lykkedes både for Freya Victoria Kimose Jespersen og Laura Louise Jensen, Søndermarksskolen, at løbe fri på kanterne, men deres indlæg ind i feltet blev ikke rigtig farlig for Maja Frederiksen i Auning Skoles mål.

Se Søndermarken gøre klar til 2. halvleg her

Sejr
De fik ikke deres hurtige mål så kampen sluttede med en sejr til Auning Skole på 2 – 0. Efter kampen udtalte midtbaneprofilen og fidusmodtageren hos Auning Skole, Emily Bridal:

- Det var en god kamp mod et godt hold. Selvom de kom bagud spillede de ikke beskidt. De blev ved med at kæmpe for sejren.

Se Aunings sejrsdans her

Laura Louise Jensen modtog fidusbamsen hos Søndermarksskolen. Fair Play prisen gik til Julie Bonde Kvist.

Se også: TV: Kræfterne slap op

1 af 4 Auning Skole i pausen. (Foto: Gunnar Bjerglund)
2 af 4 Fairplay hilsen. (Foto: Gunnar Bjerglund)
3 af 4 Heppekor højt til vejrs. (Foto: Gunnar Bjerglund)
4 af 4 Glade prismodtagere. (Foto: Gunnar Bjerglund)