Straffesparkskomplekset

Surt: Assentoftskolen er ikke glade for straffesparkskonkurrencer

Så var der sejrsdans. (Foto: Lars Pedersen)
Så var der sejrsdans. (Foto: Lars Pedersen)

Assentoft har et straffesparks-kompleks. Skolen måtte i år både lade livet i drenge og i pigerækken efter at holdene tabte efter straffesparks-konkurrence.

Se kampfakta

Kompleks
Lærerne Heino Ydegaard og Henrik Norup Christensen har endnu ikke i deres tid på Assentoftskolen vundet en straffesparkkonkurrence, begge havde dog ikke tal på hvor mange de havde tabt, men det var indtil flere.

Pigerne fra skolen havde i kampen mod Korshøj gjort deres til at det ikke skulle ske, men allerede inden kampen var holdet svækket, da profilen Marie Hjort ikke var helt kampklar grundet en skade i foden, hvilket betød hun ikke kunne løbe igennem.

Prismodtagere. (Foto: Niels Bak Andersen) Jyllandmidt Pressede Kattene

Hun startede på bænken og blev indskiftet  efter 15 minutter i stedet for Julie Rasmussen der allerede på dette tidspunkt havde bragt pigerne foran 1-0.

Marie blev udskiftet igen i anden halvleg, men kun meget kort tid, da Korshøjs Emma Østerby langt ude i venstre side sparkede bolden ind i højre målhjørne, Josefine Nielsen i målet fik kun det yderste af fingrene på og kunne ikke gøre mere. Korshøj spillede ikke det pæne fodbold, men havde en tendens til at sparke bolden langt frem på banen, hvor den lynhurtige Maria Kristiansen var en evig uro for Assentoftforsvaret.

Ea Rasmussen, Højvang header væk for snuden af Stensballes Katrine. (Foto: Keld Kristensen) Jyllandmidt Hårdt program

Fortjente fidusen
Assentoft havde kampens bedste spiller, Siv Sidelmann som var med på skoleholdet for tredje år i træk, hun spillede mod Korshøj sin hidtil bedste skolekamp og fik fortjent fidussen, om det var forbi hun havde overtaget anførerbindet fra Marie i dagens kamp skal være usagt, men hun spillede fremragende.

Fra venstre: Emil Venneberg, Mathias Solberg, Marcus Mørup og Oscar Gasberg. (Foto: Thomas Jensen) Jyllandmidt TV: Trak sejren i land

Tæt forfuldt som dagens spiller var Korshøjs Emilie Petersen ligeledes anfører, hun var allesteder på banen og fik løbet mange kilometer.

Hos Korshøj lå man desuden mærke til den store forsvarsspiller Maria Hansen der kan sparke bolden væk med både højre og venstreben og målmand Nanna Andersen der dirigerede sit forsvar godt,  selv til straffesparkkonkurrencen havde hun tid til at smile inden sparkene skulle foregå.

Klar til kamp. (Foto: Finn Jensen) Jyllandmidt Sikker sejr

Kort før tid blev Emma Østerby skadet og måtte ud på sidelinien for at få is på knæet, men hun skulle helst sparke straffe, så lærer Karen Scherbe fik travlt med at få indskiftet Emma til sidst.

Straffe
Emma scorede mål på straffe, men havde en lille sjov kommentar til kampens dommer Erik Olsen, om det var her hun skulle stå, da hun skulle sparke, Erik kunne jo kun sige at det var det hvis hun skulle forsøge at lave mål.

Glade prismodtagere. (Foto: Gunnar Bjerglund) Jyllandmidt TV: Auning er videre

Afgørelsen på kampen kunne have fundet sted allerede i første halvleg, da Assentoft fire gange var helt alene med Korshøjmålet, men desværre for holdet ville bolden ikke ind.

Alt gik Assentoft imod, straffesparket der blev brændt ramte med et brag undersiden af overliggeren og gik ud af målet istedet for ind.

Tre glade prisvindere. (Foto: Gunnar Bjerglund) Jyllandmidt TV: Kræfterne slap op

Assentoft havde igen denne gang to hold tvillinger med på holdet og de forventes at bliver stamspillere på skolens hold næste år, hvor det allerede nu forlyder at der skal trænes straffespark i idrætstimerne både af drengene og pigerne.

Fairplay gik til Marie Hjort fordi hun turde og ville spille selv med en skadet fod.

1 af 10 Et hold tvillinger: Julie (i sorte bukser) og søster Laura Steffensen indskiftes. (Foto: Lars Pedersen)
2 af 10 Her scorer Siv Sidelmann sikkert på straffe, hun var klart bedste Assentoftpiller i kampen. (Foto: Lars Pedersen)
3 af 10 Josefine Nielsen klar for Assentoft i målet. (Foto: Lars Pedersen)
4 af 10 Emilie Petersen, Marie Hjort, Julie rasmussen og Siv Sidelmann. (Foto: Lars Pedersen)
5 af 10 Cecilia Nielsen lukker og slukker for Korshøj med det sidste mål. (Foto: Lars Pedersen)
6 af 10 Der hilses inden kampen. (Foto: Lars Pedersen)
7 af 10 Jubel fra Korshøj lige efter sejren. (Foto: Lars Pedersen)
8 af 10 Emilie Petersen fra Korshøj startede med scoring. (Foto: Lars Pedersen)
9 af 10 Det andet hold tvillinger udskiftes Johanne til venstre og Signe Nielsen. (Foto: Lars Pedersen)
10 af 10 Så var der sejrsdans. (Foto: Lars Pedersen)