Op ad Bakke Samsø

Godt forsøgt: Det var op ad bakke mod drengene fra Skovbakken

Skovbakkeskolen Pause. (Foto: Jørgen Christensen)
Skovbakkeskolen Pause. (Foto: Jørgen Christensen)

Skovbakkeskolen møder her en skøn efterårsdag i strålende solskin drengene fra Samsø efterskole der kom med færgen til fastlandet i bedste opstilling tændte og fast besluttet på gøre deres bedste.

Se kampfakta

Måske var Skovbakkeskolens i kraft af et fasttømrede mandskab der alle kender hinanden igennem klub og skolefodbold svage favoritter, hvilket også viste at holde stik, men når dette er sagt er det en hæderlig indsats Samsø Efterskole drenge præsterer her i dag. Når man tager i betragtning at skolens elever/hold ikke har spillet sammen tidligere, idet deres hold er nystartede elever tilkomne her i det nye skoleår.

Uha, Ulstrup

Lægger godt ud
Skovbakkeskolens drenge lægger ud med godt positionsspil fra starten af, og det er tydeligt et sammentømret hold, vi har med at gøre her. Det gør det svært for Samsøes drenge, der her i deres to kampe i det nye skoleår skal forsvare sig mod et fremstormende Skovbakkeskolen, men man ser tydelig tegn på at Samsø efter flere kampe har format til at gøre sig gældene på længere sigt, her i kampen bliver det mere at forsvare sig. Der er ikke rigtig tid til at finde et god samspil frem mellem kæderne og et egentligt farligt modtræk. Men de viser dog i glimt godt spil af individualister på holdet.

Faldt i de døende sekunder

Scoring
Det er da også Skovbakkeskolen, der er første mand for en scoring. I det niende minut opsnapper Mikkel Fuglsang bolden, går alene mod målet og på vejen afdribler et par mand inden han sparker kuglen i nettet til 1-06 uden chance for Samsø keeperen. To minutter senere er det Skovbakkens Christian Houkjær der fyrer kanonen af lige udenfor feltet, og kuglen stryger lige ind bag keeperen uden chance for ham. 2-0 til Skovbakkeskolens drenge, som bliver 1. halvlegs resultat.

Topscorer færdig

Fortsat pres
I anden halvleg forsætter Skovbakkeskolen deres massive presbold og mange forsøg havner til sidst i Samsø keeperes (Oliver Frederik Hoelstad bamsemodtager) hænder. Han stod en formidabel kamp og er skyld i mange missede afslutninger fra Skovbakkeskolen i kampen. Det er Skovbakken, der igen i det 34. minut kommer på lystavlen, og igen er det Christian Houkjær der fyrer kanonen af til 3-0 for Skovbakkeskolen.

Godt forsøgt
Samsø Efterskoles drenge har flere gode forsøg uden dog at blive rigtig farlige men skal roses for deres utrættelige indsats, det bliver Skovbakkeskolen der afslutter med at Jacob Bendtzen scorer for Skovbakkeskolen i det 43 minut. sender han  sikkert bolden op i trekanten til sejr for sit hold Skovbakkeskolen på 4-0.  

TV: 'Kaiseren' startede festen