Den store viste format

Flot: Christian kværnede sig igennem

Her var endnu en duel mellem Christian Schmidt og Emil Gade. (Foto: Lars Pedersen)
Her var endnu en duel mellem Christian Schmidt og Emil Gade. (Foto: Lars Pedersen)

Kampen blev afviklet på NES park i Risskov hvor fodboldklubben VRI har til huse, men de har et anstrængt forhold til nogle af naboer til boldbanerne, da der ikke må stå folk på den side der vender over mod deres huse, så begge hold måtte tage opstilling på den ene langside.

Se kampfakta

Holdene var heldige i dagens kamp at bolden ikke røg over i en af haverne, da rygterne går på, at der findes over 300 bolde hos naboerne, der beholder boldene hvis de ryger i deres have!!! Kampen blev afviklet i et kolossal højt tempo, hvor de fik lov til at gå til den af kampens dommer, og alle drengene ville spille fodbold, så kampen havde et meget højt niveau.

Se også: TV: Se straffesparket

God målmand
Målmand hos Haldum Simon Koch havde i første halvleg travlt, han havde flere store redninger, bl.a. en redning med foden efter Strandskolens Abdul Ismail var helt fri, kort efter fik Michael Kristensen scoret, da han løber fra Haldums forsvar, han fik scoret sit sjette mål i årets turnering. Kort efter slog kampens store spiller Christian Schmidt til, både i højde og spil var han kampens store spiller, han snyder et par spillere ude i venstre side og ligger en perfekt aflevering ind til Michael Vang der med det yderste af tåen får bolden forbi Strandskolens målmand.

Se også: Vandt uden Frida

Simon Koch i målet havde en stor redning i anden halvleg, da han i et klumpspil helt inde foran målet får kastet sig ned i bolden mellem venner og fjender. Med ti minutter tilbage af kampen lignede det en uafgjort kamp, men man havde nok glemt at tage højde for Christian Schmidt, der lagde en perfekt aflevering til Magnus Illum der score til 2-1.

Sejr
Strandskolen giver bolden op Christian opsnapper den og løber fra hele forsvaret og scorer til slutresultat 3-1. Lige efter  får han endnu en friløber, men bliver fældet af Strandskolens Emil Gade der korrekt modtager rødt kort. Dette giver Haldum et par store chance mod slutningen, men de bliver misbrugt på det skamligste Magnus Rønberg der rammer undersiden af overliggeren og kort før tid brænder Christian en megachance på flot forarbejde af Nikolaj Hansen.

Bedst hos Strandskolen var Isi Kristensen der lavede et kæmpe stykke arbejde på midtbanen og lå nogle rigtig gode afleveringer, desuden lå man mærke til Michael Kristensen, Frederik Nøddebo  og Jesper Kristensen, Haldum har et rigtig godt hold, men bliver svækket når man skal væk fra start elleven.

Se også: TV: Nice nok Nanna

1 af 3 Michael Kristensen havde en trøje på med en af sponsorerne Carlsberg Sport. (Foto: Lars Pedersen)
2 af 3 Strandskolen havde få tilskuere med til kampen. (Foto: Lars Pedersen)
3 af 3 Her var endnu en duel mellem Christian Schmidt og Emil Gade. (Foto: Lars Pedersen)