Annonce:
Annonce:

TV: Højt tempo hos Højvang

Videre: Presbold var kodeordet hos de seje tøser

Højvangskolens piger viser vejen. (Foto: Jørgen Christensen)
Højvangskolens piger viser vejen. (Foto: Jørgen Christensen)
Annonce:

Tågen lagde sig staks at dommeren fløjtede op til dette tredje runde opgør mellem Højvangskolen mod Niels Ebbesen Skolens piger. Det var det lækreste efterårs solskin og flot fodboldspil, vi var vidende til her på Højvangskolens anlæg.

Se kampfakta

Niels Ebbesen Skolen kom fra sejr mod Ungdomsskolen Ry efter straffespark på 5-3 - Højvangskolens piger sejrede mod Stensballeskolen 2-0.

Annonce:

God start
Begge hold kom godt fra start skulle lige føle hinanden an, var lidt nervøse i starten, men holdende kæmpede hårdt om hver en meter. Især på midtbanen som var skueplads for mange kampe, men også boldtab i et opskruet tempo. Efterhånden fik Højvangskolen mere ro på, og det lykkedes dem at etablere flere gode forsøg og afslutninger. Især anfører Frederikke Hedevang på Højvangskolen var i særklasse. Og med ihærdig hjælp af Camilla Poulsen i angreb og Nicoline Christensen, var de en hård nød at knække for Niels Ebbesens forsvar, der var konstant udfordret i denne kamp.

Se video fra kampstart her:

Socring
Disse tre var også involveret i Højvangens  første mål i det 25 minut, hvor trekløveret ved flot samspil hvor Frederikke Hedevang, som sidste mand knalder bolden i kassen til 1-0. Tre minutter efter har Frederikke igen bolden, som hun fører frem i feltet. Trods to forsvarer på siderne formår hun at afslutte kraftfuld ved at sende bolden i netmaskerene til 2-0 til Højvangskolen. Frederikke er ikke uden grund U 15 spiller på Jylland vest det  ses tydelig hun var i særklasse. Kampens bedste spiller. Og første halvleg ender 2-0 til Højvangskolens piger.

Se pause pep-talken her.

Annonce:

Pres på
I 2. halvleg lægger Niels Ebbesen ud i presbold fra start. Tingene foregår på Højvangskolens halvdel uden, at de får virkelige farlige afslutninger. Forsvaret på Højvangskolen står godt, og de formår at holde chancerne nede, og stille og roligt får Højvangen etableret deres gode spil. Med hurtige og flotte opspil finder de hinanden bedre, og deres gode fysik og teknik bliver afgørende. Dog viser Niels Ebbesen Skolen i glimt godt spil som i det 18 minut, hvor Oline Holst erobrer bolden og med to mand på siden af sig stormer frem og formår at sende bolden ind over til Mie Lyngsbo, der fra feltet af fyrer kuglen i kassen. Uden chance for keeper reducerer hun til 2-1. Flot angreb af Niels Ebbesen Skolen.

Se den afsluttende vinder-snak her.

TV: Modstod presset

Øget pres
Men presset af Højvangs piger øges yderligere og bliver med intens og i det 23 minut har Frederikke et skud, der rammer sidestolpen på målet, og i det 28. minut er det Victoria Kristensen, der snapper bolden og alene med keeperen der i fuld højde lige får fingerne på bolden uden dog at forhindre scoringen til 3-1. Og i det døende minut er det Victoria med sit gode og flotte spil lægger bolden tilrette for Frederikkes fødder, der scorer sikkert til slutresultatet 4-1 til Højvangskolen.

Flot flot seværdig kamp af begge skoler.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: