Annonce:
Annonce:

TV: Op ad Skovbakken

Ikke så let som de troede: Favoritterne fik kamp til stregen

Der gøres klar til at hilse på hinanden. (Foto: Thomas Jensen)
Der gøres klar til at hilse på hinanden. (Foto: Thomas Jensen)
Annonce:

Inden femte runde kampen virkede det til, at det nok var Skovbakkeskolen, som havde en fordel før dagens møde. De havde inden da vundet deres kampe sikkert, og endda kun lukket et mål ind hidtil. For Juelsmindeskolen var man gået i straffespark i de to forgangne runder. Derfor var topscorer for Skovbakkeskolen heller ikke sen til at regne med en hjemmesejr.

Se kampfakta

Hør her hvad Christian Houkjær siger inden kampstart:

Annonce:

Overtag fra start
Kampen startede med et lille spilovertag til Skovbakkeskolen, der med specielt Christian Houkjær og Andreas Viffeldt satte sig igennem rent fysisk, hvilket gav dem overtaget. Dette resulterede i, at Skovbakkeskolen nemt kunne komme foran 1-0 allerede efter fire minutter og 27 sekunder. En relativt upresset Houkjær kunne nemt stikke en studsbold i dybden til Viffeldt, som endnu nemmere kunne prikke bolden i nettet. Dette var super fortjent, sådan som kampen udviklede sig, og Juelsminde havde slet ikke været farlige endnu på dette tidspunkt.

Se fairplayhilsen, lodtrækning, peptalk og kampråb:

Vendte rund på tingene
Det var ligesom om, at målet satte gang i løjerne, for knap et minut senere lå bolden i nettet nede i den anden ende. Nicolaj Abrahamsen tog skeen i den anden hånd og tog et rush op fra egen banehalvdel. Undervejs snublede Skovbakkeskolens Jacob Bendtzen, hvorfor Abrahamsen nemt passerede ham, samt to-tre andre spillere. Til sidst kunne han nemt spille bolden til Viktor Høj, der fra kort afstand nemt kunne skyde bolden fladt i det lange hjørne. 1-1 stod den altså.

Tvillinger kæmpede forgæves

Minuttet senere var det tæt på at Houkjær kunne bringe hjemmeholdet på 2-1, men da hans skud fra 20 meter dels blev afrettet af en forsvarsspillet samt sendt til hjørnespark af en flyvende målmand, blev der intet hjørnespark ud af dette.

Skovbakkeskolen i grønt, lægger højt pres på Juelsmindes banehalvdel. (Foto: Thomas Jensen)
Skovbakkeskolen i grønt, lægger højt pres på Juelsmindes banehalvdel. (Foto: Thomas Jensen)
 

Annonce:

Tredje scoring
Efter 10 minutter kom scoring nummer tre dog. Houkjær modtog bolden med ryggen til målet. Han tog en enkeltberøring, inden han med en fiks hælaflevering sendte Viffeldt dybt i venstre side, hvorefter Viffeldt fandt Mikkel Fuglsang, der var trukket ind til bagerste stolpe fra sin position fra højre kant, og han kunne nemt sætte sidste fod på, inden bolden røg i nettet.

På finalekurs

Efter 19 minutters spil var Viktor Høj igen på spil. Der var lagt pres på, inde i Skovbakkeskolefeltet, og der blev ikke rigtigt clearet ordentligt, hvorfor Viktor nemt kunne prikke bolden i nettet på en sløsefejl af forsvaret. Juelsminde havde endnu engang svaret igen og 2-2 var derfor resultatet.

Op ad Bakke Samsø

Resten af halvlegen var der løse chancer i begge ender, hvor Houkjær med fem minutters tid havde en langskudschance, men den røg desværre forbi. Den samme skæbne led et frisparksforsøg i de døende sekunder af første halvleg til Juelsminde skole.

Holdene kunne således gå til pause.

Hør interview med Juelsmindes målmand Simon Lundvig

Annonce:

Ingen mål
Anden halvleg blev en målløs affære. Og dette kunne man i den grad tilskrive målmand Simon Lundvig. Efter 32 minutters spil lavede han en klasseredning på et forsøg af Mikkel Fuglsang, der fra fem meters afstand ikke kunne passere målmanden.

Høj intensitet på nærkampene. (Foto: Thomas Jensen)
Høj intensitet på nærkampene. (Foto: Thomas Jensen)
 

Med et kvarter tilbage forsøgte Houkjær sig på frispark, men igen hev Simon en god redning op.

Nogle minutter senere var Houkjær igen igennem til afslutning men igen blev han pillet af Simon.Simon måtte sågar ud i en feberredning på dette flotte forsøg på frispark, hvor den indlægget blev headet på kassen:

Se klippet her:

Kort før tid havde Skovbakkeskolen også hjørnespark. Men dette tog Simon Lundvig sig igen af på formidabel vis, med hurtige reaktioner på stregen.

I slutfasen havde det klart været Skovbakkeskolen, som var dominerende, og Juelsminde havde kun sporadiske chancer. Derfor måtte kampen gå videre til straffesparkskonkurrence.

Se starten af straffesparkskonkurrencen her:

Annonce:

Anfører og målmand Simon Lundvig vandt lodtrækningen, og valgte at lade sit hold starte straffesparkskonkurrencen. Holdkammerat Nikolaj Jepsen scorede også nemt. Det samme gjorde Jacob Bendtzen, Nicolaj Abrahamsen, Mikkel Lassen også. Dermed stod der altså 2-2 i straffesparkskonkurrencen. Juelsminde scorede på deres tredje forsøg, ved Rasmus Andersen, imens at Magnus Møller desværre måtte se sit forsøg reddet. Andreas Kofoed og Andreas Viffeldt scorede hver på deres straffespark, hvorfor der ved stillingen 4-3 kun var et spark tilbage til hvert hold.

Holdene er klar til straffesparks konkurrence. (Foto: Thomas Jensen)
Holdene er klar til straffesparks konkurrence. (Foto: Thomas Jensen)
 

Det var målmand Simon Lundvig, som skulle sparke det femte skud for Juelsminde. Hvis han scorede, så vidste holdet, at de var gået videre i turneringen. Desværre brændte han med et svagt skud på målmand Niels Elbo. Houkjær kunne reducere til 4-4 i straffespark, og nu skulle holdene sparke et spark hver. I første runde sparkede Mads Færk og Asger Mikkelsen og de scorede begge to. I anden runde var det Rasmus Madsen fra Juelsminde der var blevet udvalgt. Han sendte desværre et svagt skud afsted, som lå lige i målmandens rækkevidde, hvorfor Mikkel Fuglsang blot skulle score for at sende Skovbakkeskolen videre. Dette gjorde han. Se de sidste to spark her.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: