Annonce:
Annonce:

TV: Meget mere Marienhoff

Sikker sejr: Med fire kasser er de klar til kredsfinalen

Marienhoffskolens vindere. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Marienhoffskolens vindere. (Foto: Gunnar Bjerglund)
Annonce:

Sejs Skoles piger mødte benovede op til dagens kamp, idet det er første gang skolen er nået så langt i turneringen. Til at støtte pigerne havde skolen inviteret deres drengehold med i bussen til kampen.

 

Se kampfakta

Opbakningen fra drengene så ikke ud af meget, i forhold til de tilskuere der mødte frem som støttegruppe til Marienhoffskolens hold.

Bedst fra start
Marienhoffskolen startede kampen bedst og pressede Sejs Skole tilbage på banen. Første farlige målchance opstod efter to minutters spil, hvor Julie Thems, fra højre fløj, sender bolden ind til Freya Lundgaard, der sparker bolden mod mål. Der kom ikke nok fart i bolden, så skuddet bliver sikkert grebet af Alberte Levin Pedersen i Sejs Skoles mål.

Se klip med Marienhoff i angreb:

 

Annonce:

Senere er det Julie Thems, der selv kom frem til en stor målchance. Efter fem minutters spil tog Anna Foss sagen i egen hånd og driblede frem på venstre fløj. Lidt udenfor straffesparksfeltet sparkede Anna bolden ind over og i en blød bue endte bolden i målnettet, uden chance for en redning af Alberte Levin Pedersen.

Storfavoritterne fra Kragelund

 

Fortsatte scoringerne
Midt i halvlegen øgede Freya Lindgaard med et flot langskud til 2-0. I et forsøg på at ændre magtkampen på midtbanen blev Nina Holm fra Sejs Skole sendt på banen. Til slut i 1. halvleg var Anna Foss igen på pletten og øgede til pausestillingen 3-0.

Se interview med Anna Foss her.

Marienhoffskolen havde et vågent øje på Sejs Skoles topscorer, Mathilde Møller Pedersen, der i 1. halvleg var placeret helt i front. På trods af et flot løbearbejde kom Mathilde ikke frem til regulære skudforsøg.

Hurtigt ud af starthullerne

 

Pakket pænt ind
I hele 2. halvleg blev Mathilde Møller Pedersen godt pakket ind af Lærke Jensen fra Marienhoffskolen. Som et forsøg på at få Mathilde mere med i spillet blev hun trukket tilbage på midtbanen, men blev stadig fulgt tæt af Lærke Jensen.

Annonce:

Se klip med Sejs Skole, der laver hjørnespark:

 

Det eneste tidspunkt Mathilde Møller Pedersen slap fri af sin personlige oppasser var i de 10 minutter Mathilde måtte overvære kampen udenfor banen, for tildeling af gult kort. I den periode hvor Sejs Skole var i undertal, øgede Anna Foss med sit 3. mål til stillingen 4-0.

 

TV: Modstod presset

Spændingen om kampens resultat var forduftet og Marienhoffskolen bevarede kontrollen over kampen og sejrede med 4-0.

Marienhoffskolen er nået frem til kredsfinalekampen i region Midtjylland og skal møde vinderen af kampen mellem Kragelundskolen fra Lyseng og Højvangskolen fra Horsens, som bliver spillet på fredag.

 

Fidusmodtagere: Anne Foss, Marienhoffskolen og fra Sejs Skole Sara Mathilde. Fairplay prisen blev tildelt: Sara Elisabeth Skafte Pedersen, Sejs Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: