TV: Kattenes fairplay

Videre igen: Derfor er de nu i kredsfinalen

Dygtig målmand. (Foto: Niels Bak Andersen)
Dygtig målmand. (Foto: Niels Bak Andersen)

Så blev den første semikredsfinale i Jylland midt afviklet mellem Kattegatskolen i Lyseblåt og C. La Cours Skole i Gul.

Se kampfakta

Det blev en flot og velspillet kamp og i en fantastisk god Fairplay ånd, når man tager i betragtning, hvor meget der stod på spil, nemlig en finaleplads i kredsen.

Se klip med en af spillerne her:

 

Bedst fra start
Kattegatskolen satte sig dog på kampen fra start og spillede sig til flere stor muligheder.
Den første store scorings-mulighed tilfaldt Adel Alagic efter cirka 20 minutter, hvor han missede helt alene inde foran målet. Han gjorde det dog godt ved at loppe bolden over udeholdets målmand efter 45 minutter til 1–0, og det blev så også kampens resultat.

TV: Kattens til katte

Profilerne
Hos Kattegatskolen lagde man også mærke til venstre kantspillet Martin Buus i første halvleg, som flere gange satte sine modspillere af og smækkede nogle fine indlæg ind over. I anden halvleg rykkede man ham så over på højre kanten, hvor han fortsatte sit flotte spil.

Pristagere. (Foto: Niels Bak Andersen)
Pristagere. (Foto: Niels Bak Andersen)
 

Hos C. La Cours Skolen bemærkede man især en stærk spillende målmand i Jacob Strand, som havde mange flotte og gode indgreb. På midtbanen sled og slæbte den lille anfører Kristian Bressum, men forgæves. C. La Cours Skolen har også et godt spillende forsvar.

TV: 'Kaiseren' startede festen

Fairplay
Når der nævnes, at det var en fair spillet kamp, skal man vel nævne, at der efter 12 minutter kom en advarsel til Christin Hansen fra C. La Cours Skole, men det er, hvad der sker i fodbold, og der var absolut intet ondt i det.

Mange tilskuere
C. La Cours Skolen var dog lige ved at få en gratis mulighed i de døende minutter, men Kattegatskolen fik afværget. Det var i øvrigt en af de kampe, hvor der igen var rigtig mange tilskuere. Fra C. La Cours Skolen var der indsat en ekstra bus med tilskuere. Så der er ingen tvivl om, at turneringen er meget populær.

Tilskuere fra Randers. (Foto: Niels Bak Andersen)
Tilskuere fra Randers. (Foto: Niels Bak Andersen)
 

Det er absolut ingen skam at tabe til Kattekatskolen, som er et godt sammenspillet hold. Og det bliver nu spændende, hvem de skal møde i kredsfinalen. Det bliver enten Skovbakkeskolen eller Kragelundskolen.

Kattegatskolen er et af de mest scorende i kredsen, og modsat så er C. La Cours Skolen et af de hold, der har lukket færrest mål ind.