TV: Vandt på scoring i sidste sekund

Vanvittig afslutning: Andreas Maiers sidstesekunds-scoring sendte 'Kragerne' videre

Det brændte på midt i anden halvleg, da Kragelund fik tre hjørnespark i rap.
Det brændte på midt i anden halvleg, da Kragelund fik tre hjørnespark i rap.

Stopuret var gået i gang med dets sidste runde, da bolden faldt ned for fødderne af Andreas Maier, Kragelundskolen, der fra kanten af feltet hamrede den fladt i mål til det vildt forløsende 1-0 mål, der afgjorde en særdeles velspillet og spændende kredssemifinale i Jylland midt.

Se kampfakta

Neglebidende affære
Forud var de mange tilskuere vidne til en neglebidende og spændende kamp mellem de to ligeværdige hold, der hver havde deres perioder og deres chancer i kampen, men hvor ingen af dem formåede at prikke bolden i kassen. Begge hold viste flot spil over midten, men to særdeles solide forsvar var konstant vågne og greb ind i tide, så de store chancer blev elimineret, før de opstod.


 
En slags revanche
- Vi vil meget gerne i finalen og vinde den, så vi kan sætte ny skolerekord, sagde anfører og fidusbamse-modtager Jacob Bendtzen Skovbakkeskolen før kampen:

- Sidste år fik vi desværre ikke muligheden, fordi det halve hold skulle spille en afgørende klubkamp dagen efter, så vi blev sparet, og så blev vi slået ud. På en måde er det en revanchekamp for os i dag.

Se også: TV: 'Bølgebryderen' ude - ikke nok at være banens bedste
 
De gjorde, hvad de kunne. Jacob selv sled og slæbte som altid og gik foran for sit hold i midtbane-duellerne, hvor Skovbakkespillernes fysik virkede bedre end Kragelunds.

Dikterede højt pres
Træner Frank Hansen havde dikteret et højt pres fra starten, så Kragelundskolens flydende spil blev spoleret, og det lykkedes faktisk i lange perioder ret godt. Skovbakken havde mange bolderobringer, som blev vekslet til hurtige kontraer over især højre kant, men Kragelunds forsvar holdt stand hele vejen.

Se også: TV: Uheldige Mathilde

Se Skovbakke-angreb her:


 
Kort snor
Modsat viste Kragelund tænder og blev nærgående, når de også kom over kanterne, men Skovbakkespillerne var meget opmærksomme på topscorer Carl Johan Lønstrup, som blev holdt i meget kort snor.

Stor opbakning til hjemmeholdet. (Foto: Keld Kristensen)
Stor opbakning til hjemmeholdet. (Foto: Keld Kristensen)
 

Frontangriberen Oliver Hornsleth bærer stadig lidt præg af at have været ude i lang tid med en skade, så han er endnu ikke helt skarp. Han formåede heller ikke at afgøre kampen.
 
Tæt på

Blot fem minutter før tid fik Skovbakkens farlige og teknisk fremragende frontangriber Christian Houkjær chancen for at afgøre kampen, da han en sjælden gang fik held med at få bolden med sig forbi Jonas Madsen ud i favoritsiden til venstrebenet, men hans afslutning kunne lige akkurat snige sig forbi fjerneste opstander uden at ramme den.

Se også: TV: Se tvillingerne juble

Han blev 'vartet op', hver gang han fik bolden. I de fleste af duellerne var midtforsvareren og fidusbamse-modtageren Marcus Lindvig, Kragelund vinderen af duellen. Marcus klarede opgaven til UG i kraft af sin forudseenhed og hurtige indgriben, så Christian ikke nåede at blive farlig. Klasse.

Se en af duellerne her:

Afgørelsen
Alle havde indstillet sig på, at holdene skulle afgøre slaget fra straffepletten, indtil Andreas Maier fik den geniale ide at afslutte inden for målrammen.

Se også: TV: Nerverne tæt på at koste

Vild jubel blandt de røde Krager, mens håbets grønne Skovbakke-hold mistede den sidste gejst og tro på sejr.
Man havde lidt ondt af Skovbakkespillerne, som med den sene scoring ikke havde en kinamands chance for at udligne.

Se Kragelund-drengenes sejrsråb: