TV: Kragernes mareridt

Levende mur: Marienhoffs Line Kristiansen lukkede ned for krage-pigerne

Kragernes onde ond i kampen mod Marienhoffskolen hed Line Kristiansen. Hun er 15 år gammel, går i 9 klasse, og spiller for samarbejdet Kolind/Midtdjurs. Gang på gang var hun først på bolden og hun vandt sine dueller. Men i sidste ende kunne hun ikke holde Kragerne fra fadet.

Se Line tale ud efter kampen i dag mod Kragelundskolen:

Heldet var røget ud af rottehalerne
Alle pigerne fra Marienhoff havde også til dagens anledning sat rottehalerne. Ideen stammede tilbage fra en kamp imod pigerne fra Ebeltoft Skole, hvor Ebeltoft pigerne alle havde rottehaler.

TV: Manglede den sidste skarphed

Denne lille gimmick havde Marienhoff tøserne valgt at kopiere, for sidenhen havde Marienhofftøserne troligt sat håret.

Galleri: Marienhoffskolen - Kragelundskolen

Det var nu blevet til en vane, som de selv følte gav dem held. Så derfor havde de ikke turdet tage dem ud, da der var gået overtro i den. Men det rakte desværre ikke i dag. Heller ikke selvom opbakningen på lægterne ikke fejlede noget:

Fighter-Line
Line er en fighter, og havde Marienhoff ikke haft hende med i dag, kunne det være gået grueligt galt. Hun vandt alle nærkampe og satte vel ret beset ikke en fod forkert.

Line dirigerer med tropperne. (Foto: Henrik Schou)
Line dirigerer med tropperne. (Foto: Henrik Schou)
 

Det var endda planlagt at Line skulle stå på mål i straffesparkskonkurrencen, men blot to minutter skilte Line fra måske at kunne være blevet dagens helt.  

Se her hvordan Line i to omgange afviser Kragerne:

'Sjovt at være med, nederen at tabe'
Så kort kunne Line opsummere årets turnering i skolefodbold. Line syntes selv at Marienhoff har været gode til at løbe for hinanden, og til at få afsluttet på mål, så man igen kunne komme på plads.

TV: 'Dynamoen' lyspunkt i håbløst angrebsspil

Derudover roser hun også holdets defensiv, som hun jo selv er en del af. Holdet endte med at lukke sølle tre mål ind i seks kampe, og aldrig mere end et mål i hver kamp, hvilket må siges at være imponerende.

 

- Vi har en del 6.-7. klasser med og stor ros til dem, for de spiller godt, siger hun.

TV: Kragerne videre med stort besvær

Selv mener hun at Marienhoff til næste år har et:

- Okay godt hold, specielt når de unge nu får lidt ekstra erfaring.

TV: Vil ikke hvile på succesen

Med dagens nederlag, kan Line dog trods alt på sit sidste år som skolefodboldspiller prale med at have fået en sølvmedalje om halsen, og en velfortjent fidusbamse for en solid indsats, hvor hun uden tvivl var holdets mest værdifulde spiller.

Se galleri fra Lokalavisen Norddjurs HER.