TV: Manglede den sidste skarphed

Interview: Gæsternes Astrid Theil og de andre krager manglede effektivitet

Astrid Theil forsøger at holde balancen. (Foto: Henrik Schou)
Astrid Theil forsøger at holde balancen. (Foto: Henrik Schou)

Igennem tre år har Astrid Theil nu været en del af skolefodbold. Allerede i 7. klasse var hun med på holdet, men her røg Kragelund ud allerede i første runde.

TV: Kragerne videre med stort besvær

Sidste år røg holdet ud i fjerde runde. Men i år skal det være. Astrid og Kragelundskolen er nu videre fra kredsfinalen med en 1-0 sejr i baggagen og holder dermed fortsat målet rent. Hun er 15 år, og spiller til dagligt i den lokale klub Lyseng.

Se interview med Astrid her:

- Jeg har spillet fodbold siden 1. klasse. Altså det vil sige omkring 8 år. Fodbold er en stor del af mit liv, udtaler Astrid.

Presset har været stort
Specielt skolefodbold har en stor stjerne hos Astrid. For der har man muligheden for at spille med sine klasse- og skolekammerater samtidigt med at skolen støtter op. Og det er en fed fornemmelse.

Galleri: Marienhoffskolen - Kragelundskolen

Presset på pigerne op til kredsfinalen mod Marienhoffskolen har været ekstra stort, da drengene fra samme skole dagen forinden havde vundet deres kredsfinale. Rivaliseringen havde været kærlig, men drengene ville have pigerne med videre, så skolen kunne blive den bedste skole i turneringen.

TV: 'Dynamoen' lyspunkt i håbløst angrebsspil

Omvendt forklarede Astrid også at der er en konkurrence imellem de to hold. Pigerne har ellers skulle lægge øre til at pigefodbold ikke er rigtigt fodbold og lignende, men med en score på 57-0 kan man vidst intet indvende imod Kragelundpigernes boldkundskaber.

TV: 'Batman' sikrede kvartfinalen med drømmehug

I den interne konkurrence lever pigerne højt på deres imponerende målscore, overfor drengene.

Kragelunds Astrid Theil i et raid op af fløjen. (Foto: Henrik Schou)
Kragelunds Astrid Theil i et raid op af fløjen. (Foto: Henrik Schou)
 

Ikke alt fungerede
Efter en gedigen arbejdsindsats hvor der måtte forlænget spilletid kunne Kragelundpigerne trække sig sejrrigt ud, med en scoring i det 78. minut. Det var en dag på kontoret, hvor ikke alt fungerede for kragerne.

 

Astrid vidste selv gode takter, som fx i denne situation, men omvendt manglede den sidste skarphed også hos hende:

- Vi skal have trænet på vores presspil og vores afslutninger, for det er ikke godt nok i dag, udtalte Astrid.

TV: Kragernes mareridt

Samtidigt var hun fuld af roser til modstanderholdet, hvor specielt en spiller var irriterende god.

- Hende den høje nede i midterforsvaret, hun var bare overalt i dag. Man kunne slet ikke komme forbi hende. Det var bare mega irriterende.

Spillede som en mur
Det var naturligvis Line Kristiansen, fra Marienhoffskolen der var tale om.  Hun spillede som en mur dernede og ingen kunne komme forbi hende. Line vandt tæt på alle nærkampe og spillede stortset fejlfrit hele kampen.

TV: Vil ikke hvile på succesen

Se Line dominere kragerne:

Astrid delte dog også roser ud til Julie Thems og Thea Graversen hos Marienhoff, der efter hendes mening havde spillet en rigtig god kamp.

Afslutningsvist var Astrid og resten af holdet ovenud lykkelige for at gå videre i turneringen, og de venter nu spændt på hvad foråret bringer.

Se galleri fra Lokalavisen Norddjurs HER.