Pauline på pletten

Kæmpede: Begge mandskabers forsvarsspillere spillede flot

Lodtrækning inden kampen. Foto: Henning Hansen
Lodtrækning inden kampen. Foto: Henning Hansen

Torsdag tog Rathlouskolen imod Skovbakkeskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Sidste år hed holdlederen fra Rathlouskolen Nanna Sørensen, og dengang var hun på krykker. Denne gang viste det sig, at det var samme holdleder.

- Ja, jeg er skadet igen, lød det fra en smilende Nanna, og det er igen har en knæskade.

Se kampfakta her.

Se også: Værter slap billigt

Har lært af far
Så var det jo godt, at hun havde sin søster Kamma Bjerre med på holdet til at tage over. Dog er Kamma lidt yngre end sine holdkammerater, men det betyder mindre sagde hun.

- Jeg er den eneste i min klasse, der spiller, og jeg vil meget gerne hjælpe min holdkammerater til denne kamp. Så derfor spiller jeg selvfølgelig i dag.

Begge piger har måske luret nogle af faderen Palle Sørensens fiduser af. Palle spillede i en længere periode for såvel AGF som Viborg i den bedste danske række.

Se også: Afgjort fra pletten

Stort pres
Gennem kampen var der et stort pres på et ellers godt kæmpende hjemmehold. Skovbakkeskolens piger spiller næsten alle i klub, og det kunne godt ses på omgangen med bolden mellem flere gode spillere.

Det blev dog ikke en nedsabling, da værterne havde et godt forsvar samt en velspillende keeper ved Solvej Kristoffersen.

Der gik otte minutter, før Pauline Helming havde sit første gennembrud, men brændte den første stikning fra Kathrine Sørensen.

Minuttet efter slog Pauline dog til på endnu en dybdebold, der denne gang blev flot banket op i nettaget til føring på 1-0 til gæsterne.

Mod slutningen af halvlegen afsluttede Camilla Blaabjerg fra distancen, men keeperen klarede sikkert skuddet.

Foran sig havde hun fire meget sikre forsvarsspillere i Louise Jensen, Mathilde Kastrup-Jensen, Emma Nysæther og Anna Lindkvist, der gennem hele kampen sikkert afværgede alle tiltag fra hjemmeholdet.

Se også: TV: Thors hammer

Lukkede og slukkede
Anden halvleg blev endnu et stormløb mod Rathlouskolens mål, og det lykkes da også at score to gange bag Solvej.

Caroline Møller Hansen spillede Pauline helt fri foran mål, og det første af de to mål blev sat ind.

Sidste scoring kom kort før tid, og denne gang var det Line Madsen, der passerede Solvej i målet til slutresutat 3-0 til Skovbakkeskolen.