TV: Knivskarpe krager

Videre: Kragerne slog til på straffe

Klar til kamp. Foto: Per Lysdahl
Klar til kamp. Foto: Per Lysdahl

Hjemmeholdet Skåde Skole havde på forhånd den bedste statistik. Sidste sæson nåede holdet efter flot spil til fjerde runde, mens gæsterne fra Kragelundskolen måtte lade livet allerede i første runde. Se kampfakta her.

Hjemmeholdet havde også fordel af, at der var seks gengangere i startopstillingen, hvorimod gæsterne næsten stillede med nye folk.

Vi blev vidne til en velspillet og spændende kamp. Skulle der hældes lidt malurt i bægeret, kunne det kun være, at vi manglede lidt flere chancer foran de to målfelter.

Tak som byder
Gæsterne kom foran 1-0 efter 12. minutter spil., da en dårlig clearing endte hos Olivia, som sagde tak for tilbuddet og sendte bolden i en blød bue over målmand Caroline Elkjær. Det lignede et målmandsdrop. Spillet vekslede fra side til side, og mod slutningen af halvlegen fik Julie Gregers udlignet på en skud langt udefra.

I pausen var gæsternes træner Karsten Kristensen tilfreds med sine piger.

- Vi kan sagtens vinde den her kamp, men vi skal have vores angribere til at være lidt mere løbevillige, lød parolen fra træneren.

Tog værterne som Gissel

I front
Anden halvleg blev som første - en fortsat jævnbyrdig og velspillet affære. Efter 35. min. kunne hjemmeholdet have bragt sig i front, men træværket reddede gæsterne, og derfor skulle vi helt hen til midt i halvlegen, hvor Julie Gregers igen var på pletten, og med et langskud bragte sit hold foran 2-1.

Fin opbakning på lægterne. Foto: Per Lysdahl
Fin opbakning på lægterne. Foto: Per Lysdahl

Afgjort fra pletten

Fra pletten
Helt fortjent efter spil og chancer. Det bar hen i mod en hjemmesejr, men som så mange gange tidligere i kampen tog gæsternes anfører Anna sagen i egen hånd. Hun fik tilkendt et tvivlsomt frispark langt ude i venstre side, og med et knaldhårdt skud direkte over hovedet på venner og fjender strøg bolden i nettet til udligning 2-2. Vi skulle have en afgørelse på straffespark.

Her slog nerverne til hos hjemmeholdet. Tre spark på stribe blev brændt. Gæsterne udnyttede alle sine, og det sendte Kragelundskolen videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se Anna afgøre kampen: