Skarpest på dagen

Stimen fortsatte: Sikkert videre til næste runde

Hjemmeholdet var en tand skarpere end gæsterne. Foto: Minna Ryberg
Hjemmeholdet var en tand skarpere end gæsterne. Foto: Minna Ryberg

Sidste år nåede Gyvelhøjskolens fodbolddrenge helt til semifinalen. I deres første kamp i år viste de så, at de stadig har det i sig.

En masse elever fra Gyvelhøjskolen var denne formiddag taget med på anlægget for at se fodboldkampen og give hjemmeholdet en masse opbakning.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Knivskarpe krager

Jævnbyrdig start
Kampen gik i gang, og spillet bølgede frem og tilbage. Omkring 15 minutter inde i kampen forsøgte Gyvelhøjskolen at score, da Victor Danslet sendte et hovedstød imod målet. Bolden gik dog ved siden af.

Victor Frost scorede kampens første mål. Lidt efter udlignede Skovby, og spændingen steg. Anders Øuleé og Victor Danslet scorede herefter et mål hver, men gæsterne mistede ikke modet. Gæsterne prøvede gang på gang at score, men målmanden Mads Petersen havde mange flotte redninger. I stedet kunne Victor Frost score endnu engang.

Modstanderne kæmpede om bolden, og Gyvelhøj forsøgte at score et fjerde mål. Skovbys målmand kastede sig ud for at stoppe bolden, men en af Skovbys spillere fik uheldigt skudt bolden ind i mål og lavede dermed selvmål.

Kampen sluttede med en sejr på 5-1 til Gyvelhøjskolen, som dermed fik bevist, at det ikke var en tilfældighed, at de nåede langt i Ekstra Bladet Skolefodbold sidste år.