Fik en tur i møllen

Exit: Værterne led nederlag i hektisk affære

Mia Jakobsen redder et nærgående forsøg fra gæsterne. Foto: Per Lysdahl
Mia Jakobsen redder et nærgående forsøg fra gæsterne. Foto: Per Lysdahl

Trods fight måtte Stilling Skole overgive sig til Mølleskolen, Ry. Se kampfakta her.

Mølleskolen, Ry, er ikke nogen ønskemodstander for pigerne fra Stilling Skole. De seneste to opgør er resulteret i to nederlag og en målscore på 0-16. Gæsterne mødte derfor op til dagens kamp som klare favoritter.

Favoritter
- Favoritter - ja det er vi nok, men det er altid spændende med den første kamp, så vi må se, hvad der sker, lød den beskedne kommentar fra gæsternes træner, Thomas Toft.

- Vi har stor respekt for Mølleskolen, hvorfor vores tilgang til kampen er en solid defensiv. Kan vi så score ét mål i den anden ende, er målsætningen opfyldt, udtalte træner Mick fra Stilling før kampen.

Og det kan nok være, at kampen fik en start, som kun de færreste af de mange fremmødte tilskuere havde forventet. Gæsterne tabte en bold på egen banehalvdel, og pludselig havde værternes Isabel Christensen frit løb mod mål. I forsøget på at redde situationen opstod der klumpspil foran målet, og via en kontra fik Isabel bolden skovlet i nettet til 1-0.

Pausesnak. Foto: Per Lysdahl
Pausesnak. Foto: Per Lysdahl

Se også: TV: Knivskarpe krager

Tilbage i kampen
Det var noget af en dukkert for gæsterne, men efter seks minutter havde de overvundet chokket, og med et godt langskud udlignede Katrine Vestergård. Lidt senere blev samme Katrine sendt afsted i dybden med en god aflevering, og så stod der pludselig 1-2.

Gæsterne var tilbage, og kampen udviklede sig herefter som forventet. Mølleskolen i den spillemæssige styrende rolle anført af Maria Rønø  og venstrekanten Karla Sidenius og værterne i en ren forsvarskamp, hvor de toneangivende var Astrid Johnsen og Anna. Kun når Astrid og Karla på egen hånd skød med frem, lignede det en udfordring for gæsternes forsvar.

Se også: TV: Måltyv på rov

Sagesløs
Anden halvleg ændrede lidt på kampens forløb. Trods et hurtigt mål af Karla til 1-3 kom værterne lidt længere frem på banen og fik også tilkæmpet sig et par gode chancer. Mia Jakobsen stod en flot kamp og reddede sit hold for et større nederlag. Dog var hun sagesløs mod slutningen, da Karla med kampens flotteste mål gjorde det til 1-4, som også blev kampens resultat.

Sejrsdans:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen