Gav op

Gik død: Gæsterne kunne ikke bide skeer med værterne

Værterne fik hurtigt vendt kampens til deres fordel. Foto: GDV
Værterne fik hurtigt vendt kampens til deres fordel. Foto: GDV

Abdi Katun fra Højboskolen var dagens spiller med ekstremt meget X-factor. Han kunne sætte sin direkte markering, han havde en sublim teknik og så var han en udpræget vinder. Se kampfakta her.

Det var da også Abdi, der tyvstjal billedet i indledningen. Han blev sendt afsted i en dyb stikning og oversprintede sin oppasser og lagde bolden køligt i kassen til 0-1 til Højboskolen.

Abdi var en stor konstant trussel for sin skole, men manglede nogle offensive medspillere resten af kampen, for som kampen skred frem, måtte Abdi også bruges som bolderobrer omkring eget felt. Og der måtte Abdi kapitulere.

Abdi Katun til 1-0. Foto: GDV
Abdi Katun til 1-0. Foto: GDV

Se også: Branco bankede til

Satte tempo
Der skulle ikke gå ret længe, før hjemmeholdet fortjent fik udlignet ved Oliver J. Malling Skole havde nemlig fået tilkæmpet sig overtaget og sad nu på alt spillet. Få øjeblikke efter var det hjemmeholdets Thomas, der snød Højboskolens offside-fælde og scorede til 2-1.

Med to hurtige kasser og stort spilovertag var det ingen sag at putte endnu en basse i kassen. 3-1 ved Marius på et godt gennemspillet angreb, hvor Oscar spillede den skråt tilbage i feltet og Marius, der overlegent sparkede den ind, og de blå/hvide kunne gå til pausen ovenpå.

Se også: Løb solen sort

Gav op
Anden halvleg blev meget ensporet og det blev til en god gang hygge og sjov fra Højbos side. De slog op i banen, og det virkede som en god gang afslappet træning med Abid som en af hovedpersonerne. Der blev grinet og joket til den store guldmedalje. Enigheden om, at det skulle være sjovt og hyggeligt satte en enorm dæmper på flere af udeholdets spillere.

Alt dette samtidig med, at Malling steppede op, så lussingen blev til hele 8-1. På trods af stor opgivenhed blev centerforsvaren Marius og keeperen Oliver ved med at kæmpe, og dette gav dem fidusen og håndklædet. Flot kæmpet af de to drenge, som gik seriøst til opgaven