Dominerede fra start

Stensikkert: Bang bankede til

Emil Bang fra Auning Skole var banens bedste i mandagens opgør. Foto: Kent Jensen
Emil Bang fra Auning Skole var banens bedste i mandagens opgør. Foto: Kent Jensen

Auning Skole var for stor en mundfuld for Ryomgaard Realskole, der måtte se sig slået med hele 5-0 i mandagens opgør. Se kampfakta her.

Et stærkt kæmpende hjemmehold var presset i bund fra start af, og angrebene rullede ned i mod Frederik Sørensen mål, som var under belejring. Men igen og igen formåede hjemmeholdet at holde stand, og specielt Lukas Holst og Jakob Tyrk havde travlt med at få bolden ekspederet ud af kommunen.

Efter kun seks minutters spil blev hjemmeholdet reduceret til ti mand, da fighteren Lukas Holst blev præsenteret for det gule kort. Dermed så svært ud for hjemmeholdet.

Se også: Løb solen sort

Hul på bylden
Men efter 16 minutter blev de fuldtallige igen, og på det tidspunkt var der stadig ikke scoret. Men efter 21 minutter gik den ikke længere, for her nettede Andreas Frederiksen til 1-0 for udeholdet, der nu var på sejrskurs.

I anden halvleg stod der også Auning Skole på det meste, og spilovertaget udmøntede sig i en scoring til 2-0, som blev sat ind af Daniel Pedersen efter et flot oplæg fra Emil Bang, der uden tvivl var banens bedste. Der gik heller ikke længe, før gæsterne fik udbygget føringen til 3-0, og her var det Emil Bang selv, der var i målscorerens rolle.

Se også: Dominerede fra start

Lukkede og slukkede
Salomon Sigfusson og Frederik Buhl nåede også at notere sig for en scoring hver, og dermed sluttede kampen 5-0 til gæsterne, der således er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Fairplay-vinder Jakob Tyrk fra Ryomgård Realskole. Foto: Kent Jensen
Fairplay-vinder Jakob Tyrk fra Ryomgård Realskole. Foto: Kent Jensen