TV: Trak fra til sidst

Slog til: Værterne scorede fire mål i anden halvleg og vandt kampen

Værterne slog til i anden halvleg. Foto: Gunnar Bjerglund
Værterne slog til i anden halvleg. Foto: Gunnar Bjerglund

Mandag tog Vestervangsskolen imod Forberedelsesskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

For drengene på både Vestervangsskolen og Forberedelsesskolen var det deres første kamp i denne sæson.

På holdet fra Forberedelsesskolen var der fire spillere, der også deltog i sidste sæson. Den ene var Bastian Bang, der ikke var særlig optimistisk for en sejr inden dagens kamp.

- Alle mand skal gå til den og give sig fuldt ud, hvis vi skal vinde i dag. Desuden er vores normale lærer, der har lagt taktikken til dagens kamp, ikke med, udtalte Bastian Bang inden kampen.

Se kampfakta her.

Se også: Dominerede fra start

Målfattigt
I første halvleg bølgede spillet frem og tilbage på banen, hvor de største chancer tilfaldt spillerne fra hjemmeholdet. Det var især hjemmeholdets Oliver Bramming, der på midtbanen forsøgte at sætte spillet op og få boldene sendt ud til fløjspillerne. Disse angreb løb ofte ud i ingenting, hvor spillerne forsøgte sig på egen hånd frem for at få det hurtige spil frem, så forsvaret hos udeholdet blev bragt ud af deres positioner.

Når hjemmeholdet kom frem til modstandernes straffesparksfelt, stod Bastian Bang og Lucas Nielsen ofte i vejen og fik standset angrebene. Eller også afsluttede hjemmeholdets angribere med skud, der gik over mål.

I pausen fik hjemmeholdet besked på at spille bolden hurtigt rundt og spille hinanden i stedet for individuelle ukoncentrerede forsøg på mål.

Dagens prisvindere. Foto: Gunnar Bjerglund
Dagens prisvindere. Foto: Gunnar Bjerglund

Se også: Op ad bakke for gæsterne

Trak fra
Det gav pote straks i anden halvleg, hvor Alan Ahmad brød igennem i venstre side og sendte bolden ind til Khaled Aljabar, der omsatte frispilningen til det længe ventede mål.

Hjemmeholdet havde endelig fået omsat de store chancer til mål, og senere var det Alan Ahmad, der scorede for hjemmeholdet til 2–0.

Udeholdet kæmpede bravt, og midt i halvlegen fik de tilkendt et frispark midt på hjemmeholdets banehalvdel. Sparket blev taget af Bastian Bang, men hans skud endte lige ved siden af målet.

Som kampen skred frem, slap udeholdets kræfter op, og samtidig blev de ramt af flere skader. Det betød, at de ikke havde nogle friske spillere at sætte på banen.

Mod kampens slutning sendte Emre Alice en perfekt bold ind foran mål, som Frederik Toft satte hovedet på og scorede til 3–0.

Senere lukkede Mohammed Shakhhassen kampen med sin scoring til 4–0.

Se værterne takke publikummet efter kampen: