Tre hurtige før lukketid

Videre: Satte turboen til i slutminutterne

Heftig nærkamp. Foto: Kent Jensen
Heftig nærkamp. Foto: Kent Jensen

Én af de bedste pigekampe i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold blev spillet af to mandskaber, der stod fantastisk godt til hinanden. Se kampfakta her.

Resultatet lyver måske lidt, for der var tale om en meget jævnbyrdig affære. I de sidste ti minutter af opgøret slap kræfterne dog op for hjemmeholdet Ryomgård Realskole, der derfor måtte se sig slået af Tirsdalens Skole.

Sort uheld
Hjemmeholdet startede dog bedst, og det var kun sort uheld og gode redninger fra udeholdets Puk Otte, der forhindrede en føring til hjemmeholdet i de første 20 minutter. Vi havde set små glimt fra udeholdets stortalent Mia Knudsen, der var farlig, hver gang hun havde bolden på fødderne.

Det var da også hende, der scorede opgørets første mål, og hvilket et af slagsen. En bold på tværs lidt uden for feltet, og hun huggede tørt til bolden, der som et projektil farede lige op i det ene målhjørne, og så var kampen for alvor åben.

Ikke den store opbakning til mandagens kamp. Foto: Kent Jensen
Ikke den store opbakning til mandagens kamp. Foto: Kent Jensen

Glade spillere fra hjemmeholdet, der trak sig sejrrigt ud af opgøret. Foto: Per Lysdahl Jyllandmidt Op ad bakke for gæsterne

Ny spænding
Igen satte hjemmeholdet lidt tryk på, men suverænt forsvarsspil af specielt Caroline Kristoffersen og Rikke Nørby gjorde det svært for de hårdtarbejdende værter. 

Hjemmeholdet kom dog på 1-1, og denne stilling holdt, indtil Mia Knudsen trådte frem på scenen og scorede sikkert til stillingen 2-1 på én af Danmarks bedste målmænd i sin aldersgruppe, Helene Rasmussen.

Keeper Helene Rasmussen. Foto: Kent Jensen
Keeper Helene Rasmussen. Foto: Kent Jensen

Værterne slog til i anden halvleg. Foto: Gunnar Bjerglund Jyllandmidt TV: Trak fra til sidst

Tre hurtige før lukketid
Inden længe måtte superkeeperen hive bolden ud af netmaskerne igen, for kort efter havde gæsterne scoret til 3-1. Der blev bragt en smule spænding ind i kampen igen, da hjemmeholdet udnyttede et straffespark til stillingen 2-3. Men nærmere kom de heller ikke, for efterfølgende scorede gæsterne tre hurtige mål, og dermed var kampen afgjort. Tirsdalens Skole er således videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.