Annonce:
Annonce:

TV: God start var ikke nok

Ned på jorden: Kom foran men tabte stort

Hjemmeholdet kom bagud men fik hurtigt vendt kampen og vandt stort. Foto: GDV
Hjemmeholdet kom bagud men fik hurtigt vendt kampen og vandt stort. Foto: GDV
Annonce:

Marienhoffskolen og Rønde Privatskoles drenge mødtes også, og det skulle vise sig at blive et opgør, hvor det ene mandskab chokstartede men tabte senere stort.

Se kampfakta her.

TV: Søstre brillerede igen

Gæsterne startede bedst
Med Rønde Privatskoles sejr over Rosmos Skole i seneste runde efter at have været bagud 0-2 i den kamp, var det i denne gang Privatskolens tur til at komme foran. For der skulle ikke gå mere end fire minutter, før hattrick-helten fra Rosmos-opgøret havde taklet sig igennem Marienhoffskolens forsvar og scoret til 1-0 for gæsterne.

Annonce:

Mads Nehlsen havde netop scoret sit og Privatskolens fjerde mål, og gæsterne lugtede nu avancement til tredje runde i Ekstra Bladet Skolefodbold for første gang i skolens historie. Det så også lovende ud i indledningen, hvor gæsternes kæder blev styret og dirigeret af en yderst veloplagt anfører Erik Christensen. Erik var placeret i det centrale forsvar og spillede hele kampen med stor autoritet og overblik.

TV: Skarpest fra pletten

Kom ned på jorden
Erik og co. blev efter ca. 12 minutter overspillet af Marienhoffskolens midtbane, hvor Oskar Graversen, helten fra opgøret i første runde mod Kattegat Skolen med to mål, pludselig var helt fri med Frederik Ring i Privatskolen mål. Oskar svigtede ikke, og der var nu balance i regnskabet. 1-1. Dog begyndte Marienhoff nu at kontrollere kampen, og angrebene begyndte at skylle ned mod en mere og mere presset defensiv hos gæsterne.

Annonce:

Det blev nu mere synligt, at det eneste offensive kort fra Privatskolen, Mads Nehlsen, fik det meget svært. Hjemmeholdet havde nemlig læst på lektien og sad nu endnu tættere på Mads. Han blev faktisk markeret decideret ud af kampen, og man så ikke mere til ham. I indledningen så man dog glimt af, at Mads både havde fin teknik og var en kynisk afslutter. Et friskspark var hans eneste afslutning resten af kampen, med den plukkede Kasper Munk ned fra krogen til ingen fare.

Efter den jævnbyrdige start på opgøret kunne hjemmeholdet nu gå til pause med en spinkel føring på 2-1 efter, at den elegante midtbane- og balancespiller, Oliver Lindblad, havde sparket en retur fra et hjørnespark i kassen til 2-1. Oliver leverede en klinisk indsats på hjemmeholdets midtbane og gjorde tingene enormt let og simpelt og ikke mindst uden fejl.

Op ad bakke for gæsterne

Annonce:

Kørte modstanderen over
Efter en lige første halvleg blev anden halvdel af diametralt modsætning. For Marienhoff speedede op og satte sig komfortabelt på resten af kampen. Jonas Høegh og Oskar skiftedes til at score men først efter, at Eriks samarbejdspartner i det centrale midterforsvar, Nikolai Holm-Petersen måtte udgå efter en hovedskade efter et sammenstød. I denne periode hvor Nikolai måtte udgå, blev Erik og resten af gæsternes forsvar udstillet. Erik forsøgte men manglede sin trofaste følgesvend.

Oskar Graversen og Jonas Høegh fordelte ni mål mellem sig, hvoraf Jonas scorede fire af dem. De sidste op til 11 tog Oliver Lindblad og Kasper Madsen sig af. Særligt Kasper var glad for sin noget sjældne scoring.

- Jeg er jo aldrig inde på banen, og jeg vidste ikke, jeg skulle sparke det straffespark. Jeg havde ingen nerver på, for vi var allerede foran 8-1, så der ville ikke være noget at tabe, hvis jeg brændte, udtalte en smilende Kasper efter kampen.

Gav op

Se her Kaspers straffespark fra opgøret:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: