TV: Viste stort potentiale

Trak fra: Efter pausen viste værterne deres værd

Der var masser af kamp om bolden. Foto: Per Lysdahl
Der var masser af kamp om bolden. Foto: Per Lysdahl

Begge hold i tirsdagens kamp vandt deres første kampe sikkert. Niels Ebbesen Skolen vandt 4-0 over Morten Børup Skolen, og Bakkeskolen vandt 3-1 over Beder Skole.

Sidste år havde gæsterne stor succes, idet skolen kvalificerede sig til kredssemifinalen mod Stjerneskolen, hvor eventyret dog stoppede. Spørgsmålet var nu før dagens kamp, om dagens hold kunne leve op til den bedrift.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Massakre i målfest

Rigeligt med chancer
Det kan afsløres med det samme, at det kunne de langt fra. Med et forholdsvis nyt hold var værterne en for stor mundfuld. De mødte et hjemmehold, som havde mange strenge at spille på, og som på holdet havde flere individualister, der kunne noget på egen hånd.

Hjemmeholdet startede med at lægge et højt pres på gæsterne. Midtbanen anført af anfører Christian Ørnekoll og Andreas Engelbrekt fodrede de farlige angribere Jonathan Lind og Alexander Mouritzen med lækre afleveringer i dybden. Dem var gæsternes forsvar noget sårbare overfor.

Men gæsterne red stormen af anført af solide Casper Christiansen, Mikkel Olesen og Jonas Kronborg.

Der var nok af chancer til en føring til hjemmeholdet, men enten strøg bolden på tværs af målfeltet, uden at angriberne nåede frem til bolden, eller også tog målmand Mikkel Ramskov sig kærligt af forsøgene. Efter spil og chancer var det et noget misvisende resultat ved pausen, der var 0-0.

Gæsterne var mødt op for at støtte hjemmeholdet. Foto: Per Lysdahl
Gæsterne var mødt op for at støtte hjemmeholdet. Foto: Per Lysdahl

Se også: TV: Taktisk genistreg

Trak fra efter pausen
I pausen havde hjemmeholdets trænerduo Christian og Jeppe denne salut til spillerne:

- Vi skal udnytte vores gennembrud noget bedre, især på højre kanten hvor der er plads. Vi har chancerne, nu skal vi være der 100 procent og så få puttet kuglen i nettet, lød det.

Det virkede som om, at spillerne havde lyttet til trænerne.

Efter to minutter tog en af kampens store profiler Jonathan Lind chancen langt udefra, og med et drømmehug sendte han kuglen op i målhjørnet til 1-0. Ingen chance for målmanden.

Så var festen begyndt, og i løbet af seks minutter stod kampen 3-0 på mål af Jonathan igen og en anden af kampens profiler Alexander Mouritzen. Han tog et sololød over en halv banedel og sluttede af med at sende bolden forbi en sageløs målmand.

I denne periode virkede gæsternes forsvar til at være lidt i opløsning, men som halvlegen skred frem fik de samlet sig op igen. Midtbanen med Nikolai Behrmann, Daniel Hansen og Mikkel Skovgaard fik sat flere afleveringer sammen, uden at det dog blev til reelle målchancer.

Hjemmeholdet og Alexander var ikke helt færdige, og med sin scoring til 4-0 slukkede og lukkede han forestillingen.

Se Alexander score et af sine mål her: