TV: Fik en tur i møllen

Overbevisende: Værter videre efter sikker præstation

Værterne efter kampen. Foto: Gunnar Bjerglund
Værterne efter kampen. Foto: Gunnar Bjerglund

Man forventede en målrig affære, da Mølleskolen Ry og Bavnehøj Skole tørnede sammen onsdag. Værterne havde vundet deres første kamp med 8-0, og gæsterne kom med en sejr på 9-0, og en målrig affære var præcis, hvad vi fik. Se kampfakta her.

Indbyrdes respekt
Inden kampen havde begge hold udtrykt respekt for deres modstander, hvor William Christensen fra Mølleskolen blandt andet udtalte:

- Det bliver en tæt kamp. Vi kender ikke noget til modstanderen. De vandt stort sidst, så vi vil afvente lidt og spille vores spil ud på kanterne.

Fin opbakning til kampen. Foto: Gunnar Bjerglund
Fin opbakning til kampen. Foto: Gunnar Bjerglund

Se også: TV: Fløjraketten blev afgørende

Presset fra start
Fra kampens start blev gæsterne presset tilbage på banen med et højt pres fra værternes side.

Bolden blev spillet hurtigt rundt, og på kanterne huserede William Christensen og Karl Hassager.

Efter seks minutters spil brød Karl Hassager igennem i højre side, hvor han sendte et højt indlæg ind mod fjerneste målstolpe. Herfra blev bolden i en klump af spillere headet tilbage i målfeltet og endte hos Karl Hassager, som headede bolden i mål til 1-0.

Lidt senere driblede Lukas Svensson igennem gæsternes forsvar og fik afsluttet mod mål. Lidt heldigt gik bolden under Benjamin Worm i målet hos gæsterne til hjemmeholdets føring til 2-0.

Se scoringen her:


Se også: TV: Søstre brillerede igen

Ingen trussel
Gæsterne var under konstant pres, men til tider lykkedes det at få bolden frem på værternes banehalvdel uden at komme frem til de store målchancer.

Det bedste forsøg fra udeholdet havde Sebastian Halle på et frispark midt i halvlegen. Skuddet fra Sebastian endte dog lige i favnen på hjemmeholdet keeeper, Christoffer Gjesager.

På et langskud bragte William Knudsen værterne på 3-0, og inden pausen øgede Oskar Albæk føringen til 4-0 efter lidt klumpspil inde foran gæsternes mål.

Oskar Albæk til 4-0:

Se også: TV: Massakre i målfest

Jokeren
I første halvleg havde hjemmeholdet bænket Rasmus Nielsen. Som joker blev Rasmus straks fra anden halvlegs start sendt på banen. Det skulle vise sig at være en fornuftig beslutning. Rasmus er en rigtig boksspiller, og inden kampen var slut, havde Rasmus scoret fem mål.

- Mine holdkammerater ved, hvordan jeg skal spilles inde foran mål, så det var let for mig at omsætte chancerne i mål. Jeg håber, mit spil har været med til at jeg skal starte inde på banen i næste kamp, udtalte Rasmus efter kampen.

Spillerne fra Bavnehøj Skole kæmpede flot videre og satsede på at få scoret et mål. Det lykkedes også at få bolden i mål, men forinden var der blevet fløjtet for off-side.

Værterne kørte en sikker 12-0-sejr hjem. Holdet tillod sig også at brænde et straffespark. Sparket blev taget af Christoffer Gjesager, men bolden blev sendt på den ene opstander, og riposten blev fanget af Benjamin Worm i målet hos gæsterne.

Lukas Svensson og Sebastian Halle. Foto: Gunnar Bjerglund
Lukas Svensson og Sebastian Halle. Foto: Gunnar Bjerglund