Trak det længste strå

Fra pletten: Gæsterne er videre efter straffespark

Angreb til gæsterne. Foto: Claus Larsen
Angreb til gæsterne. Foto: Claus Larsen

Onsdagens opgør mellem Fårup Skole og C. La Cours Skole var en kamp uden de helt store chancer, da det meste af spillet foregik på midten. Se kampfakta her.

Jævnbyrdigt
Inden for de første fem minutter havde begge hold muligheder for at bringe deres skole i front, men det var først efter først efter 14 minutter og 25 sekunders spil, at Louis Rygaard kunne bringe gæsterne foran med 1-0.

Herefter bølgede kampen igen stille og roligt frem og tilbage - dog med et lille overtag til værterne. I halvlegens døende sekunder udlignede Lukas til 1-1 med en lusket afslutning, der snød gæsternes keeper, Samuel Ravn.

Mens første halvleg var en stille og rolig affære med to mål, bød anden halvleg på mange chancer til begge hold, men uden at der blev scoret yderligere i den ordinære spilletid.

Hektisk situation i feltet. Foto: Claus Larsen
Hektisk situation i feltet. Foto: Claus Larsen

Rygaard Skoles Gabriel kunne ikke klare tjansen alene. Så drengene fra Maglegårdskolen løb med sejren efter et spændende og velspillet opgør. Foto: Niels Torp Storkøbenhavn Kunne ikke klare det alene

Fra pletten
De mange chancer fremkom oftest efter hårdt spil som benspænd eller skub i ryggen, og hvor dommeren kun fløjtede en brøkdel af det, der skulle have været fløjtet. Men som sagt blev der ikke scoret yderligere i den ordinære kamp, og derfor måtte opgøret afgøres på straffespark.

I den efterfølgende straffesparkskonkurrence var C. La Cours Skole klart bedst, da de scorede på alle deres skud, mens Fårup Skole kun fik scoret to gange. C. La Cours Skole er derfor videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de tørner sammen med Tirsdalens Skole.