Annonce:
Annonce:

'Ballerne' buldrer

På et hængende hår: Pigerne fightede sig tilbage og gik videre efter straffe

Hannah og resten af Balleskolen gik videre efter dramatisk afslutning. (Foto: Per Hansen)
Hannah og resten af Balleskolen gik videre efter dramatisk afslutning. (Foto: Per Hansen)
Annonce:

Torsdag tog pigerne fra Balleskolen imod Langsøskolens piger. Med solen højt på himlen var pigerne klar. Pigerne havde glædet sig til at spille første kamp i verdens største skolefodbold-turnering Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Presset i bund

Frem og tilbage
Det blev en kamp, hvor de to hold på skift var offensive. Efter otte minutter lagde en af kampens store spillere Julie Lorentzen en lang aflevering frem til Maria Gadegaard og så er Langsøskolen på 0-1. Efter spil og chancer lå det i luften, at en udligning var tæt på. Den kom ved Hannah Elmstrøm, som er en lille spiller med et stort hjerte og et godt blik for spillet.

Spillet bølgede frem og tilbage med meget fine præstationer af Olina Albrechtsen i målet hos Langsøskolen. Emma Nielsen kunne med tolv minutter igen bringe Langsøskolen på 1-2.

Skarpe Skovbakken

Afgørelsen er ikke faldet
Det så længe ud til, at det ville blive resultatet, selvom Balleskolen havde mange forsøg på en udligning. Den kom ca. tre minutter før sidste fløjt. En scoring, der bragte vild jubel hos hjemmeholdets fans. Det var meget lige i straffe. Det lykkedes dog Balleskolen at tage sejren hjem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: