Annonce:
Annonce:

Bedre ud fra pausen

God fight: Hjemmeholdet kørte dog en sikker sejr i land

Keeper Rasmus Wulsten kæmpede bravt i målet. Foto: Henning Hansen
Keeper Rasmus Wulsten kæmpede bravt i målet. Foto: Henning Hansen
Annonce:

I kampen imellem Stensballeskolen og Hedensted Skole kom udeholdet rigtig dårligt fra start. Et boldtab på midtbanen blev hurtigt slået dybt i banen. Nicolai Curran kunne flot udplacere udeholdets keeper Rasmus Wulsten. 1-0, og op på hesten igen var signalet fra udeholdets spillere.

Se kampfakta her.

Vadede rundt i mål

Kom bedre med
De kom da også lidt bedre med i en kortere periode. Udeholdets hårdtkæmpende anfører Andre Tinghuus blev nedlagt. Frisparket blev dog reddet af hjemmeholdets keeper Alexander Løkkegaard.

Spillet vekslede på kunstgræsbanen, men efter 14 minutter havde hjemmeholdet tilkæmpet sig et hjørnespark. Dette blev sparket langt til bagerste stolpe af Jeppe Moulvad. Her kom Emil Karger flyvende, men hans hovedstød passerede tæt forbi stolpen.

Annonce:

Der skulle dog kun gå ca. fem minutter, før en høj bold i dybden snød udeholdets firbackkæde. Alem Sabic kom fri og sparkede lige på keeper Rasmus, men returbolden kæmpede Alem sig til og blev fældet af en forsvarsspiller fra udeholdet.

Alem kendte vist ikke til, at den straffesparket begås mod ofte brænder, for han bankede sikkert bolden i kassen til 2-0 føring.

God opbakning på linjerne. Foto: Henning Hansen
God opbakning på linjerne. Foto: Henning Hansen

Hamrede basser ind

Flere mål i vente
Alem var i denne periode helt i hopla og fik et skud pareret af velspillende Rasmus i udeholdets mål, inden han efter 28 minutter fik en friløber efter endnu en høj bold, som udeholdets forsvar tabte og blev headet videre.

Denne gang var Alem sikkerhed selv og placerede flot bolden langs jorden i fjerneste hjørne til pauseføring 3-0 til hjemmeholdet.

I pausen talte udeholdet lidt sammen og fik sat sig lidt på plads.

- Måske kan et tremandsforsvar komme på tale i løbet af anden halvleg, sagde trænerteamet til de opmærksomme spillere fra udeholdet.

Rådslagning i pausen. Foto: Henning Hansen
Rådslagning i pausen. Foto: Henning Hansen

TV: Forgæves fra 0-3 til 3-3

Annonce:

Frem og tilbage
Det hjalp noget på målscoringen for udeholdet, men chancerne kom stadig til udeholdet. Således havde Tobias Krogh et brag på stolpen allerede efter to minutter, og halvlegen var i gang.

Efter fem minutter strøg Jeppe Moulvad flot til mållinjen, hvorfra han sendte en god bold mod midten. Alem var på plads, men det var Rasmus også i udeholdets mål. Kort efter reddede Rasmus igen en høj bold og fik forhindret hjemmeholdets første mål i anden halvleg.

Den næste periode tilhørte lidt mere udeholdet, der fik et par afslutninger - først ved Simon Bredahl og lidt senere ved Andre Tinghuus men keeperen fra hjemmeholdet Alexander Løkkegaard gav sig ikke og reddede det hele.

TV: Vanvittig afslutning gav ikke pote

Lukkede og slukkede
Udeholdet blev efterhånden lidt opgivende og forsøgte sig med lidt mere fysisk spil. Men dette lod hjemmeholdet sig ikke gå på af. Alem fik en kort pause.

Annonce:

Straks efter at være kommet på banen igen var han klar med en god afslutning, men keeper reddede. Vi skulle helt hen til kort før tid, før hjemmeholdets overtag endte i en scoring. De havde også fået vinden i ryggen, hvilket de dog ikke fik det store udbytte af.

Som nævnt endte kampen med mål. da Jeppe Moulvad endnu engang strøg mod mållinjen, hvorfra han slog en flot bold lige i fødderne på Lucas Østergaard, der nemt kunne sparke bolden i kassen til slutresultatet 4-0.

Nævnes skal lige, at Alem Sabic spiller hos AC Horsens.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: