Bedst i regn og blæst

Effektivt: Straffede sin modstander

En af kampens store oplevelser var Lærke Brigsted fra Østerhåbskolen. Foto: Henning Hansen
En af kampens store oplevelser var Lærke Brigsted fra Østerhåbskolen. Foto: Henning Hansen

Regnen og blæsten gjorde betingelserne vanskelige for såvel spillere som referent.

Se kampfakta her.

Straffede modstanderen
Hedensted Skole havde i første halvleg vinden med sig, og det gav et lille pres på Østerhåbskolens mål, men keeper Ann-Cecilie Nørgaard stod for presset og klarede flot de afslutninger, Hedensted kom frem til. Josefine Hansen, Lærke Bredahl var igennem til afslutninger, men alle forsøgene blev klaret, eller også blev de så pressede, at afslutningerne gik forbi Østerhåbskolens mål.

Vi skulle 25 minutter frem, før vi fik et mål. Hands i feltet blev der fløjtet for, og denne chance fra 11-meteren tog Lærke Brigsted sig sikkert af og 1-0 til Østerhåbskolen. I slutminutterne kom Victoria Petersen og Nanna Rasmussen til chancer, der dog igen blev flot klaret af Ann-Cecilie, og føringen 1-0 holdt til pausen.

Anden halvleg blev med vinden i ryggen et langt pres mod Emma Schmidt i Hedensted-målet. Josefine Mørch fik bolden i kassen og skabte derved mere ro på Østerhåbskolens hold.

Simone Andersen havde via sin hurtighed flere gange truet Hedensted målet men endnu uden held. Første afslutning gik i sidenettet. Næste strøg tæt forbi på tværs af målet, men så lykkedes det for Simone, der på sit tredje forsøg fik passeret Emma i målet til 3-0.

Lærke Bredahl testede lige Ann-Cecilie, men hun lod sig ikke overliste, og mod slutningen fik lynhurtige Ida Gam lukket og slukket regnvejrskampen til 4-0 på et flot oplæg fra Astrid Riber. Dermed endte det hele med en sejr på 4-0 til Østerhåbskolen.