Annonce:
Annonce:

Bølgede frem og tilbage

Tæt kamp: Udeholdet snuppede sejren til slut

Fuld fokus på at få bolden væk. Foto: Anders Vinther Larsen
Fuld fokus på at få bolden væk. Foto: Anders Vinther Larsen
Annonce:

Assentoftskolen tog imod Tirsdalens Skole. Det er to skoler, der traditionelt er tilmeldt Ekstra Bladet Skolefodbold og også med gode resultater.

Da det også er to naboer, hvor elever og lærer kender hinanden, var der spænding omkring, hvem skulle forlade turneringen allerede i første runde.

Se kampfakta her.

TV: Taktikken sejlede

Gik til den
Lad det være sagt indledningsvis. Udeholdet trak det længste strå. Efter kampen var de tre præmiemodtagere alle enige om, at sejren i denne omgang var fortjent.

Spillerne gav hinanden en rigtig god kamp, forstået på den måde, at spillerne var koncentreret om spillet og specielt direkte på mål, hvilket gav trængsler foran mål.

Det var en fysisk præstation, hvor også kroppen blev brugt, men med et absolut fåtal af indgreb fra dommeren, var det intensivt og seværdig fodbold af begge mandskaber.

Velfortjent sejr

Annonce:

Tæt på
Udeholdet var tættest på fra starten, hvor især den senere fidusbamsemodtager Frederik Nielsen huserede med snævre driblinger, men dårlige afslutninger.

Jonas var også tæt på med et dejligt rent langskud. Men hjemmeholdet kom med, og vi fik nogle klumpspilssituationer i udeholdets målfelt, hvor der skal så lidt til, før bolden ligger i nettet, men udeholdet overlevede disse forøg.

Efter 20 minutter indfriede Frederik Nielsen det, han skyldte for sine første forsøg. Et helt igennem egoistisk forsøg begyndende helt ude ved sidelinjen, hvor han efter et korrekt angreb med skulderen erobrede bolden og løb direkte mod målet. Han løb forbi en forsvarsspiller, der ikke kunne få ham standset. Til sidst i målfeltet med kun målmanden tilbage fyrede han kanonen af. Bolden havnede sikkert i modsatte sidenet i målet. Flot individuel behandling af bold og modspiller.

TV: Ungt hold kæmpede bravt

Annonce:

Store chancer
I slutningen af halvlegen havde udeholdet Gustav Nielsen et par muligheder. Først en såkaldt 'direktør' og derefter et hovedstød, som gik hele vejen på tværs af feltet, men udenom stolpen.

Fire minutter efter pausen fik hjemmeholdet et direkte frispark efter et benspænd ude i venstre side.

Tobias tog sparket ca. 20 meter fra mål med et af de lumske skud, hvor ingen rigtige tør gå til bolden, som lige når at ramme græsset og derefter springe i mål til alles forundring. Flot mål til udligning til 1-1. Det skal nævnes, at Tobias senere i halvlegen fik en ny chance, men her gik bolden over målet.

Pres på målet. Foto: Anders Vinther Larsen
Pres på målet. Foto: Anders Vinther Larsen

TV: Karoline til forskel

Lukkede og slukkede
Så var kampen helt åbent igen, men glæden blev kort for hjemmeholdet, idet Frederik Nielsen to minutter efter gentog sit mesterstykke fra første halvleg. Igen hentede han bolden ved sidelinjen og gik direkte på målet uden nogen fik tacklet ham på vejen. Til sidst med målmanden fyrede han kanonen af med samme resultat til stillingen 2-1 til gæsterne.

Annonce:

Få minutter efter fik Anders Nielsen fat i bolden i straffesparkfeltet og sparkede resolut bolden ind i målet.

Trods den resolutte ændring af kampen og erkendelse af afgørelsen blev begge hold ved at kæmpe til sidste dommerfløjt. Der kom lidt pres på hjemmeholdet og én enkelt friløber til Anders fra udeholdet fik Mathias i målet en afslutning med en flot redning.

Efter de to særdeles flotte mål af Frederik Nielsen var det et naturligt valg til fidusbamsen, mens det også var naturligt, at en velspillende Tobias fra hjemmeholdet var modtageren. Khaled modtog håndklædet for en stor indsats med god kampånd. Selvom han var ude for et par benspænd, var aldrig noget brok.

De tre prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen
De tre prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: