Dag og nat

Forunderlig udvikling: Kampen viste, hvordan et nederlag i den grad kan vendes til sejr 

Kampen udviklede sig i hastig fart efter pausen. (Foto: Keld Kristensen)
Kampen udviklede sig i hastig fart efter pausen. (Foto: Keld Kristensen)

Mandag tog Brædstrup Skole imod Lundskolen i en drengekamp. Fodbold er et forunderligt spil. Nogle kampe afgøres tidligt, fordi førerholdet tordner derudaf fra første minut. I andre kampe lykkes det et hold at komme tilbage og vende et nederlag til sejr. I sådanne kan der være tale om to forskellige halvlege: faktisk som nat og dag.

Der var stor tilskuer-opbakning til Brædstrup-drengene. (Foto: Keld Kristensen)
Der var stor tilskuer-opbakning til Brædstrup-drengene. (Foto: Keld Kristensen)
 

TV: Keeper-Kulas var klasse

En voldsom udvikling
Det er dog sjældent, at man ser en så drastisk vending på en kamp, som der blev set i mandagens opgør. Det var en helt jævnbyrdig affære fra starten, hvor Lund-drengene tog initiativet og bragte sig foran 1-0 efter blot syv minutter. 53 minutter senere stod resultatet dog fast: 8-1 til Brædstrup Skole. Mens der virkelig var kamp i starten, så skiftede kampen fuldstændig karakter fire minutter før pausen. Det lykkedes nemlig her Brædstrup-drengene at udligne og yderligere et minut før pausefløjtet at bringe sig foran 2-1. Det var et voldsomt knæk for Lund-drengene, der i anden halvleg virkede en smule chokerede.

Krigsmalingen hjalp

Pludselig gik det stærkt
I pausen blev der ellers lagt op til at holde fast og generobre spillet, som Lund var startet med i første halvleg. Det virkede dog lidt som, at drengene havde givet op. Derfor kunne Brændstrup-drengene også blive ved med at hamre bolden i nettet og kampen endte således 8-1 til Brædstrup Skole.