Den farlige trekløver

Farlig trio: Gjorde det onde ved modstanderen

Hjemmeholdets farlige trekløver skulle vise sig at slå til. Foto: GDV
Hjemmeholdets farlige trekløver skulle vise sig at slå til. Foto: GDV

Vi kender nok alle sammen denne joke: Eleverne får til opgave at skrive en stil om en fodboldkamp og afleverer kun en linje. Kamp aflyst pga. regn kunne det lyde.

Så galt gik det heldigvis ikke i dag, hvor det trods en oversvømmet bane lykkedes at få kampen afviklet med et kvarters forsinkelse. Løsningen blev at flytte kampen til de nærliggende græsbaner.

Se kampfakta her.

Se også: Skarpe Skipper Skræk

Debut
Trekløverskolen er en sammenlægning af tre naboskoler fra Kjellerup-området. Der var derfor tale om debut i Ekstra Bladet Skolefodbold. Trekløverskolen havde dog en del gengangere fra sidste års succes-skole, Kjellerupskolen. Blandt gengangerne kan nævnes profilerne Signe, Sille, Emma og Stine.

Det var netop disse profiler som satte dagsordenen i dagens opgør. Banens mindste, Stine, hurtig og kvik, kom imellem venner og fjender i indledningen i kampen og udnyttede en kommunikationsfejl i Balleskolens forsvar og prikkede bolden forbi keeperen. 1-0 efter ganske få minutters spil.

Herefter havde gæsterne fra Balleskolen meget godt fat i hjemmeholdet og var lige ved og næsten i de efterfølgende angreb, men Sille i værternes centerforsvar fik ryddet alt op. Sara og Liva dannede frontduo for gæsterne i dagens opgør, og det startede fornuftigt.

De lå hele tiden og lurede, men lad os sige det rent ud. De kom ikke til de store åbne chancer. Hertil manglede kvaliteten i den afgørende stikning til dem, og hvis stikningen nåede frem, var Sille over bolden som en høg.

En af kampens tre hovedaktører. Foto: GDV
En af kampens tre hovedaktører. Foto: GDV

Se også: Knudsen knuser konkurrent

Trekløveren slog til
Som første halvleg skred frem blev Trekløverskolen mere og mere dominerende og boldførende. Dette fortsatte også efter pausen, hvor profilen og anfører Signe Døssing fodrede sine to bevægelige angribere Stine og Emma med sukkerbolde.

Det var sådan en hun smed ind i feltet, hvor Emma blot skulle sætte panden på, og så havde hjemmeholdet fordoblet målscoringen til 2-0. Det skulle vise sig, at den offensive trekløver fra Trekløverskolen, Emma, Stine og Signe ikke var færdige endnu. De kombinerede sig flot igennem gæsternes kompakte forsvar, og Emma afsluttede klinisk og gjorde det til 3-0.

Signe Døssing startede endnu et flot angreb midt i anden halvleg. Denne gang spillede hun en fantastisk bold til Laura som lavede en perfekt retningsbestemt førstegangs berøring. Hun kom fri mod keeperen og lagde bolden i det lange hjørne uden chance for målmanden. 4-0 til hjemmeholdet.

Emma cementerede sejren ved at oversprinte sin direkte modstander og score usvigelig sikkert til slutresultatet 5-0. I øvrigt et hattrick af Emma, hvilket hun efter kampen modtog Fidusbamsen for.