Dominerede fra start

Lynmål: Et hurtigt mål satte gæsterne på sejrskurs

Gæsterne kunne trække sig fra kampen med en sikker sejr.
Gæsterne kunne trække sig fra kampen med en sikker sejr.

Pigerne fra Rønbækskolen skulle på hjemmebane op imod pigerne fra Hadsten Skole, og det blev et opgør, hvor der aldrig rigtig var spænding om resultatet.

Se kampfakta her.

Se også: Viljen vandt

Tidlig scoring
Der var ikke spillet mere end 30 sekunder, før Hadsten Skole bragte sig foran med 1-0. Thea Frandsen tog et skud fra distancen og overrumplede Rønbækskolens i øvrigt glimrende målmand og sikrede gæsterne føringen. Derfra var det en noget ensidig affære, hvor værterne aldrig rigtig fik spillet til at køre.

Udeholdet dominerede kampen fysisk og bragte sig også foran med 2-0 ved Johanne Pedersen og 3-0 ved Nina Frederiksen inden dommeren fløjtede til pause.

Se også: Gjorde comeback med manér

Midtbanen blev afgørende
Dominansen fra Hadsten Skole blev noget mindre i anden halvleg, hvor Rønbækskolen kom noget bedre med. Der blev gået til stålet, og begge hold ville vinde duellerne.

Udeholdets Johanne Pedersen sørgede dog for klogt at fordele spillet på midtbanen og sørgede også for, at Rønbækskolens spillere sjældent fik meget tid med bolden. Hun stod samtidig for målet til 4-0. Det var uden tvivl en stærk præstation fra gæsternes spiller, som også blev kåret til banens bedste.

Nina Frederiksen lukkede ballet til 5-0, som også blev det endelige resultat. Rønbækskolen har dog én spiller at takke for det ikke blev værre. Hjemmeholdets målmand Isabella Pedersen stod en forrygende kamp og blev efterfølgende også kåret til banens bedste for hjemmeholdet.