Drama til det sidste

Et par kort op af lommen: Drengene gik virkelig til den i intens dyst 

Daniel Højlund og Jonas Nielsen var to af kampens store profiler. Foto: Hans Erik Nielsen
Daniel Højlund og Jonas Nielsen var to af kampens store profiler. Foto: Hans Erik Nielsen

Dette naboopgør blev i de sidste minutter en dramatisk kamp med et direkte rødt kort til udeholdet og et gult kort til hjemmeholdet. Blicherskolen tog imod Fårup Skole.

Det var Fårup Skoles nr. 7 Kasper Nielsen, som ikke kunne styre munden overfor den i øvrigt udmærkede dommer, og derfor i slutminutterne fik tildelt det røde kort.

I samme minut fik Blicherskolens Lasse Kannegaard det gule kort - også få at bruge mund overfor dommeren, så i slutminutterne må man sige, at kampen spidsede til.

Se kampfakta her.

Kørte modstanderen over

Der var hård kamp om midten af banen. Foto: Hans Erik Nielsen
Der var hård kamp om midten af banen. Foto: Hans Erik Nielsen
 

Kom godt fra land
Det var ellers Blicherskolen, som kom bedst fra start. Allerede efter godt ni minutters spil bragte Anders Christensen hjemmeholdet foran 1-0 efter et godt angreb.

Inden pausen kom Blicherskolen yderligere foran med 2-0, idet en af holdets absolut bedste spiller Jonas Nielsen scorede på hovedstød.

Næsten i samme minut fik Fårup Skole reduceret til 2-1 ved Calle Amby.

Der var kamp til det sidste, men det lykkedes Blicherskolen at stå distancen. De kunne juble til sidst over sejren på 2-1.

Fire kort og syv mål

Sjovt at være med
Blicherskolens bedste spiller i dag var Daniel Højlund, og selvom Fårups træners råd til spillerne i pausen var, at han skulle 'skygges' hele anden halvleg, så var den dygtige spiller hele tiden til fare for udeholdet.

Daniel Højlund og Jonas Nielsen spiller til daglig fodbold i Dronningborg Boldklub på U16-holdet, og de sagde efter kampen:

- Det er skideskægt at være med i Ekstra Bladet Skolefodbold. Nu bliver det spændende at se, hvem vi skal møde næste gang, men det bliver nok en skole fra Randers.