En bølgende kamp

Spil i begge ender: Kampen blev en meget lige affære

Det var svært at spå om kampens vinder, fordi spillet bølgende frem og tilbage. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)
Det var svært at spå om kampens vinder, fordi spillet bølgende frem og tilbage. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)

Mandag tog drengene fra Bakkeskolen imod Gammelgaardskolens drenge.

I kampens indledning fik Gammelgaardsskolen en del frispark på sidste tredjedel af banen, som var umådelig giftige, men bolden sneg sig lige forbi mål. Det var Bakkeskolen, som først skulle på måltavlen. Efter fem minutter havde de bolden i nettet. Men der blev dømt offside.

Se kampfakta her.

Se også: Dukket efter drømmestart

Frem og tilbage
Angrebet efter lavede Mads Olsen fra Gammelgaard-holdet et soloridt. Da han nåede ind omkring straffesparks-pletten, placerede han bolden flot i fjerneste hjørne og via stolpen var bolden i mål. 0-1. Gammelgaardsskolen fortsatte med at tilkæmpe sig chancer. Mester-headeren Anders Ager headede perfekt bolden mod mål. Den havde kurs direkte imod maskerne, men keeper Patrick Knudsen nåede med en feberredning at forhindre det smukke hovedstød. Ved pausen var stillingen stadig 0-1.

Første minut efter pausen spurtede Mathias Aagaard fra Bakkeskolen ned langs højrekanten og slog et perfekt indlæg til bagerste stolpe, hvor banens mindste, anfører Viktor, scorede sikkert med hovedet. Nu var stillingen 1-1.

Minuttet efter var rollerne byttet om. Anfører Viktor spillede bolden til Mathias Aagaard, som tog en berøring og placerede bolden til højre for keeperen Patrick Knudsen, som blev fanget på det forkerte ben.

Se også: Reddede pigernes ære

Vendt på hovedet
Kampen var nu vendt på hovedet. Fra at være bagud ved pausen, førte Bakkeskolen nu 2-1. Gammelgaard-drengene var i total nedsmelting.

Det virkede som om, at holdet ikke var kommet ud efter pausen.

Efter syv minutter fik Gammelgaardsskolen tilkæmpet sig et frispark. Det var det første, man så til holdet i anden halvleg. Mads Olsen sparkede endnu engang frispark. En drilsk bold imod fjerneste stolpe. Keeper Patric Knudsen gik fejl af den og den havnede i eget net. 2-2.

Nu fik Gammelgaard-holdet blod på tanden. Man mærkede nu, at de fik overtaget på midten. To minutter før tid sparkedes en forkølet afslutning imod mål, som noget uheldigt ramte en Bakkeskole-elevs hånd. Da dette skete i feltet, takseredes forseelsen til straffespark. Anders Ager gik til bolden og scorede sikkert. Gammelgaardsskolen havde vendt kampen nok en gang. Efter at have været bagud 1-2, trak de sig nu sejrrigt ud af kampen med en sejr på 3-2. I næste runde møder Gammelgaard-holdet vinderen af kampen imellem Niels Ebbesen Skole og Beder Skole.