Ensidig affære

Dominans: Ans Skole er videre efter 6-0

Julie Møller fra Ans Skole scorede hattrick. Foto: GDV
Julie Møller fra Ans Skole scorede hattrick. Foto: GDV

Fredag tog pigerne fra Ans Skole imod pigerne fra Ulstrup skole.

Kampen bar præg af en del afbud fra udeholdets 8. klasser, da de var på lejr på Bornholm. Træneren for udeholdet fik dog sørget for at samle spillere sammen, så de kunne stille et nogenlunde hold. De fleste havde dog ikke prøvet at spille fodbold før.

Se kampfakta her.

Se også: Sæsonens første målfest

Plads til sjov
Det viste sig også gennem hele kampen, at flere fra udeholdet ikke spiller fodbold til dagligt. Værterne havde konstant bolden på udeholdets banehalvdel. Kathrine Laursen og Pamila Madsen fra gæsterne spillede dog en flot kamp.

Udeholdet kæmpede heroisk gennem hele kampen, men der var stadig plads til, at de kunne hygge sig på banen. Der var grin, kram og kys. Et af kendetegnene ved Ekstra Bladet Skolefodbold er da også, at man skal have det sjovt på tværs af forskellige trin. Det må man sige, at spillerne havde.

Pamila Madsen spillede en flot kamp og modtog fairplay-håndklædet. Foto: GDV
Pamila Madsen spillede en flot kamp og modtog fairplay-håndklædet. Foto: GDV

Se også: TV: Succes på eget græs

Dominans
Nanna Krarup fra hjemmeholdet var med distance banens bedste, og hun vandt dermed også fidusbamsen for hjemmeholdet. Hun udviste fin teknik, godt overblik og gode pasninger. Hvis man dog skulle sætte en finger på én ting, så var det slutproduktet. Når hun selv skulle afgøre sagerne eller spille den afgørende aflevering, så manglede der en smule præcision.

Udover Nanna Krarup havde Ans Skole også en spydspids ved navn Julie Møller. Hende skal der nok komme mange flere mål fra end de tre, hun præsterede i dagens opgør. Julie blev godt assisteret af begge sine kanter Anna Geertsen, der scorede to mål, og Emilie Overgaard, der scorede et enkelt mål.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Ans Skole - Ulstrup Skole, 6-0

Prisvindere:

Fidusbamser:

Nanna Krarup, Ans Skole

Kathrine Laursen, Ulstrup Skole

Fairplay-håndklæde:

Pamila Madsen, Ulstrup Skole


Gennem kampen var det dog svært at vurdere hjemmeholdets defensiv. De blev egentlig ikke testet. Reelt var bolden kun nede over midten to gange for derefter at blive sendt mod udeholdets mål igen.

Med 6-0 sejren er Ans Skole videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere