Fem skarpe til 'Fogeden'

Gyvelhøjskolen: Rasmus Foged er helt klar til kamp

Rasmus Foged sikrede sit hold en plads i kvartfinalen med et klassemål i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Rasmus Foged sikrede sit hold en plads i kvartfinalen med et klassemål i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

Nu er det endelig tid til kvartfinalerne. Vi varmer derfor op til kampene sammen med spillerne. Her kommer du tættere på Rasmus 'Fogeden' Foged fra Gyvelhøjskolen.

TV: 'Fogeden' sparkede guldet hjem

Hvordan har I forberedt jer til kampen?

- Det er faktisk først op til den her kamp, vi har forberedt os. De andre kampe har vi bare gået ud og spillet. Men den her gang har vi haft et træningspas sammen og spillet en træningskamp mod Skovbyskolen, som vi vandt 5-0. Og så skal vi have et taktikmøde på tirsdag.

Hvordan er stemningen på skolen?

- Stemningen på skolen er god og især i truppen. Der er mange, der snakker om kampen. Alle på skolen ved godt, at vi skal spille så vigtig en kamp. Og det virker som om, at alle virkelig bakker op om det og er spændte på vores vegne.

Hvor meget glæder du dig til kampen?

- Jeg glæder mig helt vildt til den kamp her. En del mere end jeg har gjort til de andre. Det er nok også fordi, at man virkelig kan mærke, at vi faktisk kan nå helt til finalen, som jo er det, vi går 100 procent efter.

Hvad tror du, at kampens resultat bliver?

- Jeg forventer, at det bliver en meget tæt kamp, men jeg forventer også, at det er os som vinder den med to mål, og jeg scorer selvfølgelig.

Har I nogle skader, eller er alle helt klar til kamp?

- Så vidt jeg ved, er der ingen skader. Det virker til, at alle er 100 procent klar og vil gøre alt for at gå hele vejen.

Følg Rasmus og resten af Gyvelhøjskolen, når de skal i aktion onsdag 4. april.