Fysik til forskel

Dominans: Gæsterne tog teten

Haldum-Hinnerup Skolens tropper. Foto: Gunnar Bjerglund
Haldum-Hinnerup Skolens tropper. Foto: Gunnar Bjerglund

Efter nogle års fravær fra Ekstra Bladet Skolefodbold lykkedes det for Sabro-Korsvejskolen at få samlet et hold til årets turnering. Se kampfakta her.

Skader og afbud
Til dagens kamp mod Haldum-Hinnerup Skolen havde Sabro-Korsvejskolenen en del afbud. En af holdets midtbanespillere overværede kampen med højre arm i en slynge.

- Jeg har forstrukket en sene i skulderen og kan derfor ikke spille i dag. Jeg forventer, det bliver en hård kamp, for Hinnerup har et godt hold, udtalte Frederik Blenstrup inden kampstart.

En skadet Frederik Blenstrup før kampstart. Foto: Gunnar Bjerglund
En skadet Frederik Blenstrup før kampstart. Foto: Gunnar Bjerglund

Se også: Sejr i hektisk affære

Som forventet
Kampen fik præcis det forløb, Frederik forudså.

Udeholdet mødte med deres 9. klasses elever, som normalt spiller fodbold sammen, og i midterforsvaret havde holdet to fyrtårne i form af Simon Dinesen og Laurits Lauridsen.

Godt nok er Simon Dinesen normalt målmand, men i tirsdagens kamp udgjorde han en solid midterakse i holdets defensiv.

Indledningsvist skulle begge hold lige finde sig tilrette på banen. Hjemmeholdet forsøgte med et højt pres, som udeholdet udnyttede til at spille nogle lange bolde frem til holdets angribere.

Forsvarskæden hos Haldum-Hinnerup Skolen: Foto: Gunnar Bjerglund
Forsvarskæden hos Haldum-Hinnerup Skolen: Foto: Gunnar Bjerglund

Se også: TV: Revanchen udeblev

Mørk på pletten
Og det var netop på én af disse lange bolde ind i hjemmeholdets straffesparksfelt, at Emil Mørk bragte hjemmeholdet i front.

Udeholdet udnyttede banens bredde og på indlæg fra fløjene blev hjemmeholdets forsvar splittet fra hinanden så Marco Lauersen i målet var chanceløs ved de næste scoringer til udeholdet.

Inden pausen lykkedes det for Bugra Yilmaz at få sendt bolden i mål hos udeholdet til stillingen 1-4.

Fortsatte takterne
I anden halvleg fortsatte udeholdet med at præge spillet og havde kontrol over kampen. Ved standardsituationer omkring hjemmeholdets straffesparksfelt blev Simon Dinesen sendt med frem, og på den konto nettede han to mål.

Udeholdet har et stærkt kollektiv og deres otte scoringer blev fordelt på syv forskellige spillere.

Hjemmeholdet kæmpede godt og gik lige til stregen og enkelte gange lidt over. Det resulterede i et straffespark til Tobias Brynningsen, som han selv satte ind Tobias.

Senere protesterede Nohan Bolideh over en af dommerens kendelser, så han blev præsenteret for det gule kort og måtte i en stund forlade banen.

Derefter stod den på cruise control for udeholdets side, der slutteligt vandt kampen med cifrene 8-1.